• Gratis verzending vanaf € 50 (NL & BE)
  • Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • BEZOEK ONZE WANTS&NEEDS WINKEL
Menu
Ga naar de webshop

Tips: zo gaan je meubels langer mee!

Bang dat je snel weer nieuwe meubels aan moet schaffen? Don’t be, want in deze blog hebben wij de perfect manieren om je huidige meubilair te redden! Benieuwd? Lees dan maar snel verder.

Shake it baby

Iedereen heeft er een: een favoriete plekje op de bank. Om lekker te kunnen blijven zitten op dit plekje is het van belang om af en toe de kussens eens goed op te schudden of te verleggen. Je gaat namelijk na een tijdje zien welk plekje het meest wordt gebruikt en de kussens zullen een andere vorm krijgen. Herhaal dit een paar keer en je bank, kussens en favoriete plekje blijven er stralend uit zien, dus pak alle kussens en shake it baby!

Kussen Minx Groen By Boo

By Boo Kussen Minx Groen | Wants&Needs

Blijf uit de zon

Sommige meubels zijn gevoelig voor zonlicht. Als ze veel en lang in de zon staan kan stof gaan verkleuren en leer kan gaan uitdrogen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling dus kijk goed waar je je nieuwe bank of fauteuil neer zet. Weet je niet zeker of dit ook geldt voor de bank of fauteuil die jij op het oog hebt? Don’t hesitate en vraag dit na bij de verkoper.

Lak of verf je meubels

Je hebt een super mooie houten kast maar na een tijd ziet hij er niet meer zo gelakt uit als in het begin en je eettafel zit helemaal vol met kringen, wat moet je dan doen? Well we know! Geef het hout weer een nieuwe laklaag dat het zal beschermen tegen vuiligheid of doe eens gek en geef het een geheel nieuwe kleur. Zo is je houten kast of tafel snel weer helemaal up-to-date.

Opbergkast Wisconsin Eleonora

Eleonora Opbergkast Wisconsin | Wants&Needs

Keep it clean

Op veel verschillende manieren kunnen er vlekken bij jou in de bank, in de stoel of in het tapijt terecht komen en dat is natuurlijk hartstikke zonde! Wij hebben voor jou de ultieme tip: gebruik anti-vlekspray of laat het impregneren met een anti-vlek middel. Zo ben je het maken van vlekken voor en blijft je bank, fauteuil of tapijt zo goed als nieuw. Toch geknoeid? Geen probleem, haal de bovenste laag er voorzichtig af en dep daarna met een droge doek en wat anti-vlekspray de vlek eruit.

Verder is het natuurlijk belangrijk bij onderhoud dat het tussen de kussens op de bank ook schoon blijft. Gooi er dus een keer de stofzuiger doorheen maar let op: wel in de goede richting van het weefsel. Thank us later!

Vloerkleed Trijntje Grijs Zuiver

Zuiver Vloerkleed Trijntje Grijs | Wants&Needs

Geïnspireerd?

Toch nieuwe meubels nodig en wil je inspiratie op doen? Kijk dan snel op onze website voor ons aanbod.

2021-03-05T14:21:39+00:00 maart 5th, 2021|