Zo combineer je woonstijlen als een pro!

Het klinkt ontzettend moeilijk om verschillende woonstijlen met elkaar te combineren in één huis. Je krijgt namelijk te maken met veel verschillende materialen, vormen en structuren. In deze blog helpen wij jou een handje hiermee, zodat jij er lekker mee aan de slag kan gaan. Good luck!

Ontdek je stijl

Of je nou kiest voor industrieel, landelijk of Scandinavisch, bijna alle woonstijlen zijn wel te combineren met elkaar. Dit komt doordat sommige elementen zoals hout of glas in meerdere woonstijlen veel worden gebruikt. Vind je het toch erg moeilijk om stijlen met elkaar te combineren? Ga dan voor stijlen die dicht bij elkaar liggen en precies jouw taste naar voren laten komen. Kijk ook vooral niet naar trends maar ga af op je eigen smaak, zo creëer jij je eigen unieke stijl.

Tijdschriftenrek Riet Rond Madam Stoltz
Madam Stoltz Tijdschriftenrek Riet Rond | Wants&Needs

Zorg voor eenheid

Het moet bij je thuis natuurlijk wel rustig blijven en geen kermis worden door al die verschillende woonstijlen in je interieur. Het is dus belangrijk om eenheid te creëren in de ruimte. Kleuren, materialen en structuren zorgen voor eenheid en zijn ook nog eens heel erg leuk om te combineren met elkaar. Om eenheid te creëren in je interieur kun je bijvoorbeeld een kleurenpatroon kiezen met 2 à 3 kleuren. Zoek verschillende items of accessoires uit verschillende woonstijlen, die vooral jij helemaal te gek vindt, in deze kleuren en laat ze terug komen waar je wilt. Et Voila!

Kledinghanger Rattan 24 x 40 Madam Stoltz
Madam Stoltz Kledinghanger Rattan 24 x 40 | Wants&Needs

Personalize je woonstijl

Om het helemaal af te maken moet je er natuurlijk een persoonlijk tintje aan geven. Dit kun je op veel verschillende manieren doen. Het is sowieso belangrijk dat je items in huis haalt die je zelf echt te leuk vindt om te laten staan! Ook kun je het persoonlijk maken door een gave eyecatcher tussen de rest van de items neer te zetten. Vind je het moeilijk er een te vinden? Ga opzoek naar musthaves en wie weet zit er iets voor je tussen. Het maakt hierbij niet uit, uit welke woonstijl dit komt ga maar lekker los! Wil je nou nog meer weten over een andere woonstijl? Lees dan onze blog:Let’s go vegan, zo stap je over naar een vegan interieur!

Geïnspireerd?

Zin om te kijken welke woonstijlen jij kan gaan combineren? Kijk dan snel online in onze webshop voor ons aanbod!

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *