• Gratis verzending vanaf € 50 (NL & BE)
  • Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • BEZOEK ONZE WANTS&NEEDS WINKEL
Menu
Ga naar de webshop

Yes, lente! Zo voeg je de lente toe in je interieur

Afgelopen zaterdag is de lente begonnen, en dat betekent dat het ein-de-lijk weer lekker weer wordt, de vogeltjes weer gaan fluiten en het blijft langer licht buiten, dat is toch heerlijk? Maar wat komt er eigenlijk bij een nieuwe seizoen kijken dat je toe kan passen in je interieur? In deze blog hebben we voor je bij elkaar gezet wat er ècht bij de lente van 2021 zal passen. Lees je gezellig mee?

Flower power

In de lente beginnen de bomen weer bloemen te krijgen en de tulpen hun bladeren open te zetten. Hoe leuk is het dan om ook je huis op te vrolijken met mooie bloemen? Heb je veel last van hooikoorts of geen zin in echte bloemen? Geen probleem! Er zijn namelijk super mooie droogbloemen & kunstboeketten die je leuk in een vaasje kan decoreren. Bloemen passen in ieders interieur dus je hebt nooit een verkeerd bosje bloemen.

Kunstbloem Boeket Colourful Rebel Wants&Needs Plants

Wants&Needs Plants Kunstbloem Boeket Colourful Rebel | Wants&Needs

Voorjaarsschoonmaak

Weg uit de donkere en stoffige tijd! Het is bijna lente en daarbij hoort de grote voorjaarsschoonmaak. Dus gooi je deur lekker open, lap de ramen, reinig je bank en ga met een sopje over je woonaccessoires heen. Of nog leuker, shop nieuwe accessoires die helemaal bij dit seizoen van het jaar passen. Zo kom je helemaal in de spring swing!

De kleur van de lente in je interieur

Kleuren bepalen de uitstraling van je interieur. Om je interieur spring proof te maken kun je de vrolijke lente kleuren in huis brengen. Maar wat zijn eigenlijk de kleuren van deze lente? Je zult in ieder geval veel pasteltinten terug gaan zien samen met de koude kleuren turquoise, geel & ook grijs is helemaal coming back. Pak de kwasten maar uit de schuur en geef je muur weer een frisse lente kleur, of plak er een vrolijk behang tegen aan, doe maar lekker gek! Meer lente tips kun je lezen in onze blog: Is jouw interieur al Spring ready?

Behang Dancing Crane Birds Wants&Needs Wallpapers

Wants&Needs Wallpapers Behang Dancing Crane Birds | Wants&Needs

Geïnteresseerd?

Heb jij ook z’n zin in de lente en wil je dit ook in je interieur naar voren laten komen? Bekijk dan onze webshop voor ons aanbod.

2021-03-22T09:05:25+00:00 maart 22nd, 2021|