De woontrend waar we niet op uitgekeken raken: Face art

Yep, je hoort het goed! Weer een woontrend. Deze keer een super toffe maar vooral ook erg populaire en vernieuwende trend. Het was of is misschien een beetje wennen voor een aantal interieur lovers onder ons, maar trust me, deze trend moet je in huis hebben! Vandaag vertel ik jullie alles over face art.

Maak kennis met face art

Je hebt het eigenlijk niet kunnen missen, maar toch een kleine omschrijving van wat face art nou precies inhoudt. Het is een behoorlijk breed begrip in de interieur wereld op dit moment. Het woord zegt het natuurlijk al, maar het draait om gezichten showen wat zich uit op verschillende manieren. Meestal zijn het woonaccessoires waarin de face art trend erg veel naar voren komt. Het kan een getekend gezicht zijn op bijvoorbeeld een vaas, maar het kan ook een sculptuur zijn dat de aandacht in huis zal trekken.

Bloempot Face Dolomiet Wit Wants&Needs Accessoires
Wants&Needs Accessoires Bloempot Face Dolomiet Wit | Wants&Needs

Faces all over

Er is niet specifiek één product of categorie dat meedoet aan deze trend. Denk bijvoorbeeld aan een vaas, kussens, een ornament of wanddecoratie. In veel woonaccessoires komt het terug op dit moment. Er is genoeg keuze en zeker voor ieder wat wils. Wel willen we een kleine tip meegeven. Het is natuurlijk erg trendy, maar sla er niet in door. De kunst van deze trend is juist om het subtiel te houden en één tof item als statement piece te kiezen. Je kunt het uiteraard wel combineren met andere woonaccessoires voor een speels effect.

andkunst Face Grijs House Doctor
House Doctor Wandkunst Face Grijs | Wants&Needs

Kan ik face art in mijn woonstijl terug laten komen?

Door de vele varianten is het vrijwel voor iedere stijl interieur mogelijk om deze trend in huis te halen. Het is daarbij wel belangrijk om te kijken wat jouw stijl is en om hier op te selecteren. Een landelijk interieur kan bijvoorbeeld een stoere bloempot gebruiken, een moderne woning kan een upgrade krijgen door een chique wanddoek en ga zo maar door. Laat vooral ook je eigen smaak spreken om alles mooi te laten blenden in je woning.

Vaas Kotlin Face Bruin Nordal
Nordal Vaas Kotlin Face Bruin | Wants&Needs

Geïnspireerd?

Nu ook helemaal ready om face art in jouw stijl in huis te halen? Neem dan even een kijkje in onze webshop voor veel mooie items!

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *