Wants&Needs maakt betaling met crypto valuta via BitPay mogelijk

Primeurtje in retailland: bij Wants&Needs bestel en betaal je jouw nieuwe meubels veilig met crypto valuta. Crypto begint een steeds prominentere plek in de maatschappij in te nemen. Wij zijn ons van deze ontwikkeling bewust. Daarom maken wij het mogelijk om met crypto te betalen door middel van het platform BitPay. Hiermee zijn wij de eerste online retailer in onze branche met deze mogelijkheid.

Steeds meer mensen hebben bitcoin of andere crypto valuta in hun bezit. In Nederland gaat dit naar schatting al om 700.000 mensen. Heb jij bitcoins of andere crypto valuta in je bezit? Plaats jouw bestelling bij Wants&Needs en betaal veilig en gemakkelijk.

Over BitPay

Om betalingen met crypto valuta mogelijk te maken, zijn wij de samenwerking aangegaan met BitPay. Dit is een betalingsprovider die verschillende cryptomunten aanvaardt. Het Bitpay-platform is veilig en beveiligd. Het is een officieel en gewaardeerd platform dat in binnen- en buitenland wordt gebruikt voor betalingen en transacties met crypto valuta zoals Bitcoins. Je kunt dan ook 100% veilig je meubels bestellen en betalen met crypto in onze webshop.

De BitPay Wallet ondersteunt momenteel een handjevol populaire cryptocurrency’s, waaronder Bitcoin (BTC), Ether (ETH) en Bitcoin Cash (BCH). Daarnaast ondersteunt het de meest gebruikte stablecoins zoals BUSD, USDC, PAX en GUSD.

BitPay-portemonnee

Om geld aan je saldo toe te voegen met cryptocurrency, log je in op je kaarthouderacocunt en selecteer je de optie “geld toevoegen”. Vervolgens wordt je gevraagd om een bedrag in dollars in te voeren. Hierna krijg je een factuur te zien. Om deze factuur te betalen, moet je een up-to-date portemonnee gebruiken die het betalingsprotocol ondersteunt. Vervolgens kun je bij Wants&Needs met BitPay betalen.

Met crypto betalen bij Wants&Needs

Betalen met crypto valuta bij Wants&Needs gaat gemakkelijk en snel. Je plaatst een bestelling in onze webshop op de reguliere wijze en kiest bij betaalmethoden voor BitPay. Vervolgens kun je inloggen of jezelf registreren om de factuur te bekijken. Deze factuur betaal je met je crypto valuta tegen een vastgezette wisselkoers. That’s it.

Geïnteresseerd?

Je bestelling bij Wants&Needs plaatsen en betalen via BitPay? Kijk dan rond in onze webshop en vind jouw favo meubels om te betalen met crypto valuta. Nog vragen? Neem dan contact met ons op. Liever via een andere betaalmethode je bestelling plaatsen? Bekijk onze mogelijkheden.

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *