• Gratis verzending vanaf € 50 (NL & BE)
  • Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • BEZOEK ONZE WANTS&NEEDS WINKEL
Menu
Ga naar de webshop

Wants&Needs heeft groene vingers

In samenwerking met het bedrijf Tree-Nation introduceren wij iets nieuws: ons Wants&Needs bos. Voor iedere bestelling boven de 50,- bij Wants&Needs wordt er een boom geplant. De bomen worden verspreid geplant over meerdere landen, zoals Kenia, Nicaragua, Colombia en India. Door de creatie van ons Wants&Needs bos dragen wij bij aan een betere wereld, met minder Co2 uitstoot. Beter voor de mens én voor de natuur. Door het plaatsen van een bestelling draag jij meteen je steentje bij aan een betere wereld. Ons team legt je in deze blog alles uit. Lees verder en ontdek meer over ons Wants&Needs bos!

Jij bestelt – wij planten een boom!

Voor iedere bestelling boven de 50,-, wordt er een boom geplant in ons bos. Zo ontvang je door het bestellen bij Wants&Needs toffe musthaves voor in je interieur, maar plant je ook meteen een boom. En dat allemaal zonder vieze handen! In een poging om de Co2 uitstoot te compenseren, werken wij samen met het bedrijf Tree-Nation. Dit alles om de bosinspanningen van dit bedrijf te ondersteunen. Ons bos zal groeien – net zoals wij. Wil jij ook bijdragen aan een betere wereld, en een boom plaatsen in ons Wants&Needs bos? Plaats snel een bestelling op onze website. Kleine moeite, toch?

Kunstplant Palm Tree | Wants&Needs

Onze vrienden van Tree-Nation

Voor dit concept werken wij samen met onze vrienden van Tree-Nation. De missie van dit bedrijf is het bestrijden van klimaatverandering en ontbossing. Tree-Nation faciliteert projecten door het planten van bomen over de hele wereld, hoewel hun belangrijkste focus op de tropische regio ligt. Tree-Nation heeft de ervaring van het planten van een boom erg gemakkelijk en leuk gemaakt, zodat steeds meer mensen zich aansluiten bij deze community. Met ontbossing over de hele wereld komt er meer Co2 vrij in de atmosfeer, met verwoestende gevolgen voor onze planeet. Dit dreigt onze natuur tot uitsterven. Wil je bijdragen om de wereld een klein beetje beter te maken? Plaats dan je bestelling – geheel zonder schuldgevoel – en plant vanzelf jouw boom in ons Wants&Needs bos.

Fotobehang Golden Age Landscapes 280 x 194.8 - By KEK Amsterdam - www.wantsandneeds.nl - WP-380

Fotobehang Golden Age Landscapes | Wants&Needs

Check ons Wants&Needs bos

Na het bestellen wordt er vanzelf virtueel een boom geplant. Tree-Nation zorgt ervoor dat je eigen boom wordt geplant in een van de vele beschikbare landen, zoals Kenia of India. Vervolgens kun je alle informatie over je eigen boom vinden op de website van Tree-Nation. Informatie zoals de details van het soort boom, de locatie van de boom en een link naar het boomcertificaat. Benieuwd geworden hoeveel bomen er al in ons Wants&Needs bos staan? Check dan de volgende link – en spot vooral je eigen boom in ons bos!

2020-10-07T15:05:16+00:00 oktober 7th, 2020|