Wanddecoratie, KEK Amsterdam!

Op zoek naar nieuwe wanddecoratie, maar nog niet geïnspireerd door onze Pinterest, Instagram of onze website? Wij hebben iets nieuws speciaal voor jou! Dit gave merk hebben wij onlangs mogen toevoegen aan onze collectie, KEK Amsterdam! Een aantal van onze favorieten, om je te inspireren..

Behangpanelen

Geen zin om hele wanden te gaan behangen dagen lang? Maar wel hetzelfde effect creëren in jou interieur, dat kan nu! Met een behangpaneel van KEK Amsterdam zoals behangpaneel Golden Age FlowersTe leuk!

Behangpaneel Golden Age Flowers by KEK Amsterdam | Wants&Needs
Behangpaneel Golden Age Flowers by KEK Amsterdam | Wants&Needs

Behangcirkels

De kinderkamer upgraden? Met behangcirkels doe je dit snel, met de schattigste Nijntje cirkels zoals Nijntje gaat slapen, Nijntje op de fiets en Nijntje Wolk. Maar ook als ze iets ouder zijn hebben we gave behangcirkels zoals Hunting Tiger of natuurlijk voor je eigen kamer. KEK Amsterdam heeft zoveel gave prints, we love it!

Kids Hunting Tiger by Kek Amsterdam | Wants&Needs
Kids Hunting Tiger by Kek Amsterdam | Wants&Needs

Fotobehang!

Kies voor een gave stilleven print zoals fotobehang Golden Age Flowers of prachtige natuurprints zoals de serie van landscapes in verschillende afmetingen en kleurgebruik. Zo kun je gaan voor een zwart- wit print of met prachtige kleuren. De keuze is reuze bij KEK AmsterdamWe love it!

Zoveel soorten wanddecoratie

Je kunt bij KEK Amsterdam natuurlijk ook kiezen uit de gaafste behangprints, die zeker niet mogen ontbreken in jou interieur. Zoals Botanical Birds Black,  denk hierbij aan bijvoorbeeld aan de palmbladeren om jezelf te wanen op een onbewoond eiland! Dat willen we allemaal wel, toch? Wij in ieder geval wel!

wanddecoratie behang
Botanical Birds Black by KEK Amsterdam | Wants & Needs

Geïnspireerd?

Kun jij ook niet wachten om je nieuwe interieur in te richten? Wij ook niet, en KEK Amsterdam helpt jou hierbij! Kijk snel online in onze webshop voor ons aanbod of kom langs in onze woonwinkel in Nuenen vlakbij Eindhoven.

 

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *