Walnoot hout is HOT! ?

Van grote meubels tot de kleinste details, walnoot hout in je interieur is helemaal terug! De houttrend heeft zich een aantal jaar geleden al ontpopt in de interieur wereld. Van donkere houttinten tot lichte houttinten het maakte niet uit, hout was dé trend. Toch wisten de lichte houttinten hun plekje te veroveren bij de interieur lovers en waren deze tinten je van het in jouw interieur. Maar tijden zijn veranderd en de donkere houttinten beginnen hun plekje weer terug te winnen, met walnoot hout in het bijzonder. In dit blog geef ik je alle tips en tricks voor walnoot hout in jouw interieur!

Guess who’s back?

Walnoot hout is van zichzelf al donkerder van kleur, deze kleur geeft een warme look in jouw interieur. Daarnaast is het ook heel goed te combineren in verschillende interieurstijlen. Ga je liever voor een luxe uitstraling? Of toch liever voor industrieel? Niks is te gek voor walnoot hout. Van modern tot vintage, walnoot hout past in elk interieur.

Opbergkast Barbier Walnut Zuiver
Zuiver Opbergkast Barbier Walnut | Wants&Needs

A little bit more… or less

Zoals ik net al zei, walnoot hout past in elk interieur. Je ziet houttinten vaak in Scandinavische, Landelijke en Bohemian woonstijlen. Dit kan de indruk wekken dat hout alleen voor deze stijlen bedoeld is maar het tegendeel is waar. Walnoot hout is ook goed te combineren in bijvoorbeeld moderne woonstijlen, ga voor een strakke uitschuifbare eettafel. Strak, modern, hout en functioneel, alles in één. Toch geen fan van super veel hout in je interieur? Ga dan voor een mooie snijplank in je keuken. Naast dat dit een mooi accessoire is, geeft het een mooie twist in jouw moderne keuken. En natuurlijk niet te vergeten, je kan hem ook gebruiken als mooie tapasplank, nu al zin in!

Uitschuifbare Eettafel Glimps Walnut Zuiver
Zuiver Uitschuifbare Eettafel Glimps Walnut | Wants&Needs

It’s all about the base

Van Scandinavisch tot modern, walnoot hout kan de basis zijn voor jouw interieur. Een mooie walnoot kleurige houten vloer past in elk interieur en is een mooie basis om van jouw huis, jouw thuis te maken. Of ga voor mooie walnoot kleurige deuren in jouw droomkeuken. In elke vorm of maat, walnoot hout is terug van weggeweest!

Dressoir Travis Walnut MDF Staal Zuiver
Zuiver Dressoir Travis Walnut MDF Staal | Wants&Needs

Geïnspireerd?

Helemaal ready om walnoot hout aan jouw interieur toe te voegen? Neem dan snel een kijkje op onze website!

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *