• Gratis verzending vanaf € 50 (NL & BE)
  • Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • BEZOEK ONZE WANTS&NEEDS WINKEL
Menu
Ga naar de webshop

Voordelen van een ronde eettafel

De meeste mensen hebben een rechthoekige eettafel in huis. Maar wist je dat een ronde eettafel ontzettend veel voordelen heeft? Gezellig tafelen, geen scherpe hoeken… En dan hebben we er pas twee genoemd! In deze blog vertellen wij je dé voordelen van een ronde eettafel. Lees snel verder en laat je inspireren!

Voordeel 1: Gezelliger tafelen

Met een ronde eettafel wordt tafelen met je vrienden en familie meteen een stuk gezelliger. Je kunt namelijk tijdens het gesprek iedereen die aan tafel zit in de ogen aankijken. Dit zorgt voor meer sfeer en gesprekken die knusser aanvoelen. Natafelen tot in de late uurtjes is met een ronde eettafel dan ook vanzelfsprekend!

Voordeel 2: Geen scherpe hoeken

Het is je vast wel ooit gebeurd: het stoten van je knie of heup aan de eettafel. Daarom hét voordeel van een ronde eettafel voor een huishouden met kinderen (of onhandige mensen, natuurlijk): geen scherpe hoeken! Zo kun je je dus niet langer stoten aan die gemene hoeken van de eettafel. Zeg maar vaarwel tegen die blauwe plekken!

Eettafel Marble King Zuiver

Zuiver Eettafel Marble King | Wants&Needs

Voordeel 3: Natuurlijk interieur

Natuurlijke materialen en organische vormen (zoals rond!) zorgen voor een heerlijke sfeer in je huis. Materialen zoals hout, rotan en bamboe zijn een perfecte basis voor een natuurlijk interieur. Een extra voordeel aan organische vormen, en dus ook aan een ronde eettafel, is dat ze er van iedere kant even mooi uitzien. Is dat even mooi meegenomen!

Voordeel 4: Ideaal voor kleine ruimtes

Een eettafel die rond is, is perfect voor wat kleinere ruimtes. Je kunt zo om heel de tafel heenlopen en hij neemt minder plaats in beslag. Bovendien kun je aan een ronde tafel gemakkelijk stoelen bijschuiven, wanneer je extra zitplekken nodig hebt. Ideaal, toch?

Eettafel Kate Eleonora

Eleonora Eettafel Kate | Wants&Needs

Voordeel 5: Iedereen kan overal bij

Last bot not least: iedereen kan aan een ronde tafel overal bij! Dit is natuurlijk ideaal tijdens een etentje (gourmetten, bijvoorbeeld) of wanneer je een spelletje aan het doen bent. Geen ruzie meer over dat je alwéér iets moet aangeven, dus!

Geïnspireerd?

Kun jij door deze voordelen ook niet wachten om een ronde eettafel aan jouw interieur toe te voegen? Kijk dan snel online in onze webshop voor ons aanbod of kom langs in onze woonwinkel in Nuenen vlakbij Eindhoven.

With love,

Tessa Goossens

Graag nog even verder lezen? Kijk dan snel voor meer blogs op onze pagina.

2019-05-14T14:26:54+00:00 mei 14th, 2019|