• Gratis verzending vanaf € 50 (NL & BE)
  • Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • BEZOEK ONZE WANTS&NEEDS WINKEL
Menu
Ga naar de webshop

Voel je thuis met een vloerkleed van Brinker Carpets

Er is niks fijner dan thuiskomen na een lange dag hard werken in een huis waar je je ook echt helemaal thuis voelt. De warmte van je huiskamer opzoeken en lekker relaxen in een sfeer die nergens anders zo is als hier. Maak van je huis een thuis. Om echt sfeer te creëren in jouw woonruimte heb je het juiste vloerkleed nodig. Met een vloerkleed van Brinker Carpets zorg je ervoor dat je van je huis een thuis maakt en dat thuis nergens anders zo voelt als op die ene plek. Hoe je dat doet leggen wij je uit!

Brinker Carpets Vloerkleed Meda

Brinker Carpets Vloerkleed Meda | Wants&Needs

Een vloerkleed met een functie

Bij een vloerkleed denk je natuurlijk meteen aan lekker zacht aan de voeten en warmte. Echter heeft een vloerkleed nog veel meer functies. Een vloerkleed kan ervoor zorgen dat je geen koude voeten krijgt zodra je uit je bed stapt of de bank verlaat, maar een vloerkleed kan je woonruimte ook comfortabeler maken voor je kinderen. Kinderen kunnen lekker spelen op het vloerkleed met een heerlijk zachte ondergrond. Een vloerkleed is meestal een groot item, met een vloerkleed van Brinker Carpets haal je een echte eye catcher in huis.

Of je nu kiest voor een zachte ondergrond of voor warmte, een vloerkleed van By Brinker is hoe dan ook een blikvanger in huis. De rustige donkere kleuren of de felle opvallende kleuren met prachtige patronen.

Brinker Carpets Vloerkleed Alfeo

Brinker Carpets Vloerkleed Alfeo | Wants&Needs

Vloerkleed aan de muur

De naam vloerkleed is eigenlijk een misleidende naam. Een vloerkleed hoeft namelijk niet altijd ook daadwerkelijk op de grond te liggen. Het is echt helemaal hip om je vloerkleed op te hangen. Het is een kunstwerk en een pronkstuk tegelijk. Een vloerkleed aan de muur straalt luxe uit en creëert ongelooflijk veel sfeer in je interieur. Je blinkt tenslotte helemaal uit, het is net even wat anders dan een schilderijtje!

Maak van je woonruimte een geheel

Een interieur bestaat uit losse meubels in een ruimte. Doormiddel van een vloerkleed maak je van je interieur een geheel. De bank in je woonkamer, je salontafel en je comfortabele fauteuil vormen direct een eenheid wanneer je een vloerkleed toevoegt. En wat dacht je van je eethoek, de eettafel en de losse eetkamerstoelen. Deze items worden verbonden met een prachtig vloerkleed. Zorg ervoor dat het kleed groot genoeg is zodat alle poten van de stoelen op het kleed passen, zelfs als de stoelen nog niet netjes zijn aangeschoven.

Geïnspireerd?

Benieuwd naar onze collectie van By Brinker? Kijk dan snel in onze webshop voor het aanbod of kom langs in onze woonwinkel Nuenen vlakbij Eindhoven.

With love,

Tessa Goossens

 

Nog graag even verder lezen? Kijk dan voor meer blogs op onze pagina

 

2018-12-06T13:33:43+00:00 december 6th, 2018|