• Gratis verzending vanaf € 50 (NL & BE)
  • Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • BEZOEK ONZE WANTS&NEEDS WINKEL
Menu
Ga naar de webshop

Voeg wat groens in je huis met de air plants

De air plants van Dïst en Spruitje zijn de ideale toevoeging aan elk interieur. Niet alleen hebben ze de ideale air plants maar ook toffe groeivazen met air plants. De groeivazen zijn echte eye-catchers in het interieur. Spruitje heeft de gave groeivazen inclusief een lamp voor een extra gaaf effect in je interieur. Voor de air plants hoef je geen groene vingers te hebben, ze zijn duurzaam en stijlvol.

De air plants collectie van Dïst

Dïst Collectie

 

Spruitje lamp

Haal een echte eye-catcher in huis met de spruitje lamp. Spruitje heeft twee versies zo heeft Spruitje een grote lamp genaamd ‘Big Brother’ en de wat kleinere ‘Pickles’. Deze trendy maar ook duurzame lampen brengen de natuur in je interieur. De planten hebben bijna geen verzorging nodig. De air plants in de groeifles zijn voorzien van een mini ecosysteem waar de ene plant de ander zal vervangen en waardoor het tuintje altijd zal blijven voortleven, maar ook andere vormen en verschijningen kan aannemen. Elke spruitje lamp is uniek door persoonlijk handwerk.

Spruitje

Groeilamp Big Brother van Spruitje

Groeilamp

Wanneer je op zoek bent naar een vleugje groen is deze groeilamp van perfect! Deze groeilamp van Dïst is perfect voor jou! Deze unieke air plant is gemaakt van natuurlijke restproducten die in ieder interieur passen. Ook is deze groeilamp leuk om te geven als cadeau!

Deze groeilamp staat op Brabants eiken blokje van 5x5cm, met daarop de lamp waarin de plantjes zitten. De totale hoogte hiervan is 12cm.

Air plants groeilamp van de Dïst collectie

Groeilamp van de Dïst collectie

Plant in fles

De plant in fles van Dïst ook wel groeivaas genoemd zijn unieke air plants omdat ze gemaakt zijn van natuurlijke restproducten. Een echt uniek item is het ook omdat elke plant in fles verschilt van de andere. Erg handig, want de plant in fles hebben bijna geen verzorging nodig.

De plant in fles hebben een mini ecosysteempje waar de ene plant de andere zal vervangen waardoor het tuintje altijd zal blijven voortleven, hierdoor nemen ze andere vormen en verschijningen aan. Elke plant in fles is erg uniek. De groeivaas is in twee versies verkrijgbaar de groeivaas van 25 liter en 50 liter.

 

Groeivaas Dïst

Groeivaas Dïst

Dïst air plants

Naast de plant in fles en groeilamp zijn er ook air plant op hout van Dïst, op leisteen en op koperen of roesten spiralen. Maar ook de mini plantjes op eiken zijn erg leuk om je interieur af te maken. Niet alleen heeft Dïst staande planten maar ook kleine air plants om op te hangen. Erg leuk voor in de badkamer, of op andere plekken in het huis.

Dïst

Air plants op een leisteen

Geïnspireerd?

Heb je geen groene vingers? Maar wil je wel graag iets unieks en groen in je interieur? Dan zijn de air plants van Spruitje en van Dïst ideaal voor jou! Kijk snel in onze webshop voor het aanbod in deze air plants, en fleur je interieur op met wat groens.

With love,

Tessa Goossens

 

Kijk voor meer inspiratie naar de andere blogs op de pagina.

 

2017-11-15T08:53:29+00:00 oktober 23rd, 2017|