• Gratis verzending vanaf € 50 (NL & BE)
  • Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • BEZOEK ONZE WANTS&NEEDS WINKEL
Menu
Ga naar de webshop

Vind het perfecte vloerkleed voor jouw interieur

Heb je moeite met het kiezen met het juiste vloerkleed? No problem, want ik ga jou helpen met de zoektocht tot het vinden van het juiste tapijt voor jouw interieur. Hieronder volgen enkele tips, zodat je makkelijker je keuze kan maken met het kiezen van een tapijt wat helemaal bij jouw interieur past.

Een vloerkleed zoeken

Voordat je een nieuw tapijt gaat aanschaffen, is het handig om alvast een reden te bedenken waarom je een nieuwe tapijt nodig hebt. Heb je het nodig om je voeten op te warmen in de koude wintermaanden of zoek je juist een tapijt die je interieur een ander look geeft. Het is verstandig om eerst daarover te brainstormen. Want de reden kan bepalend zijn voor jou uiteindelijk keuze.

Vloerkleed

Vloerkleed bonnarroo stripes Brinker Carpets, Wants&Needs

Vloerkleed afmetingen 

Heb je al een reden vastgesteld om een tapijt aan te schaffen? Dan kun je daarna kijken naar de afmetingen van het tapijt. Let op de opstelling van je interieur van je woning, want zo kan je makkelijker bepalen wat voor afmetingen je graag terug wilt zien van je tapijt. Wat ook een optie is, is dat jij een eigen tapijt helemaal zelf samenstelt. Met hulp van de prachtige vloerkleden collectie Steps&Tones, kun jij zelf de stof, kleur en formaat uitkiezen. Dit is toch ideaal?

Vloerkleed

Vloerkleed Steps & Tones, Wants&Needs

Wat voor soort vloerkleed?

Heb je alle gewenste afmetingen al? Dan kun je gaan kijken wat voor soort tapijt je graag in jouw interieur wilt hebben. Speel met kleur en textuur en creëer een ultieme sfeer voor jouw interieur. Uniek printjes komen even vaak terug als egale kleuren. Daarentegen biedt het vintage Perzische tapijt weer een opleving onder de interieur liefhebbers. Voor alle vintage Perzische tapijt lovers, heeft Wants&Needs de perfecte vintage tapijt voor je gevonden. De vloerkleed Swing blauw, afkomstig van het merk Brinker Carpets is niet alleen een mooi maar het is de perfecte blikvanger voor ieder interieur.

Vloerkleed

Swing blauw Vloerkleed Brinker Carpets, Wants&Needs

Geïnspireerd?

Ben jij nog aan het zoeken naar het perfecte vloerkleed? Wants&Needs is de perfecte plek voor de mooiste vloerkleden. Neem snel een kijkje in onze woonwinkel in Nuenen of online in onze webshop.

With love,

Tessa Goossens

Nog graag even verder lezen? Kijk dan voor meer blogs op onze pagina.

2018-02-12T08:31:54+00:00 februari 4th, 2018|