• Gratis verzending vanaf € 50 (NL & BE)
  • Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • BEZOEK ONZE WANTS&NEEDS WINKEL
Menu
Ga naar de webshop

Vakantie in eigen huis: Spanje

We hebben zin in zon, zee, strand en zomerse deuntjes. Laat dat nou net passen in het land van de tapas, de vintage tegeltjes, de fantastische wijnen en de tango: Hola España! De zon mag wat vaker haar zonnige gezicht laten zien in Nederland. Daarom is dit het perfecte moment om je eigen interieur een zomerse update te geven. Zo haal je de zon en Spanje in huis!

The colors of Spain

De typische Spaanse kleuren zijn terracotta en wit. In Spanje kan het allemaal niet oud genoeg: oud hout, stoere plantenpotten in het terracotta kleurtje, schilderachtige luiken en authentieke steunbalken in het plafond. Spanje kent veel zonuren en daarom zijn de interieur afgestemd op het Spaanse leven en de verbintenis met buiten: licht met veel natuurlijke materialen en kleuren.

Natural materials

Kenmerkend voor de Spaanse woonstijl is het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout, rotan, natuursteen en marmer. De natuurlijke materialen geven die landelijke touch aan het geheel. Een leuk feitje van ons: het staat ook symbool voor de warme aarde waarmee Spanjaarden omringd worden.

Spaanse klassieke landelijke woonstijl

De Spaanse klassieke landelijke woonstijl is tijdloos en als je een kleine aanpassing wilt doorvoeren, dan kan je zo wisselen van kleed, kussens en andere leuke accessoires. Je kunt kiezen voor wit, terracotta en blauw. Of je kiest voor veel hout en rotan wat je combineert wit, terracotta of frisse kleuren. Roze, groen, geel … je mag best een beetje afwijken van het traditionele en het aanpassen naar je eigen smaak. Zolang je maar de warmte van de Spaanse zon in huis haalt!

Spaanse sferen in je tuin

We hopen allemaal dat het zonnetje zich nu weer regelmatig laat zien en dat we het “buitenleven” weer kunnen oppakken! Omdat de Spaanse landelijke woonstijl sfeer en warmte biedt, is het ook een idee om het door te trekken naar buiten. Neem de tuin mee in de Spaanse sferen. Een mooie rotan tuinstoel, een buitenkleed met een gezellig patroon en veel planten! Dat is pas genieten.

Dinerbord Stoneware | Spanje

Dinerbord Stoneware | Wants&Needs

Geïnteresseerd? 

Heb je nu zin gekregen om de Spaanse sfeer in huis te halen? Bekijk onze webshop voor ons aanbod.

2021-04-30T10:03:54+00:00 april 30th, 2021|