Trend: nude tinten in je interieur

It’s all about the nudes. Vergeet lichtblauw, lichtrijs of mintgroen: nude tinten zijn momenteel dé kleuren in het interieur! Onder nude tinten verstaan we beige, zandtinten, lichtbruin en zachtgeel. Vooral in combinatie met elkaar, ton sur ton, zien we deze trend veel terugkomen.

Door Martijn

Trend: nude tinten in je interieur

Ga bijvoorbeeld voor beige eetkamerstoelen en leg daar sierkussens in dezelfde kleur op. Of verf de gehele opbergkast in een nude tint en zet in de kast beige vazen. Ton sur ton zorgt voor rust en elegantie, en kun je in elke woonstijl en elk type huis toepassen.

Nude tinten als basis van je interieur

Nude tinten zijn van allen tijde. Door de vele combinatiemogelijkheden raak je niet snel uitgekeken op nude in je interieur. Nude vormt dan ook een uitstekende basis in huis. Door nude als basis toe te voegen in je interieur, zullen meubels en woonaccessoires in andere kleuren meer opvallen. Een ander voordeel van nude als basis is dat je eenvoudig accentkleuren kunt toevoegen. Uitgekeken op de accentkleuren die je als eerst hebt toegevoegd? Pas gemakkelijk de accessoires aan en creëer zo een geheel nieuwe look.

By Boo Vloerkleed Sunburst | Wants&Needs

Mixen met nude tinten

Mix en match jouw favoriete nude kleuren met natuurlijke materialen voor een fijne contrast in interieur. Creëer een fris interieur waarin nude de hoofdrol speelt. Combineer nude met donkere tinten voor een chique look. Voeg materialen zoals riet, bamboe en hout toe voor een natuurlijke mix en verschillende texturen. Of kies een frisse zomerse look met een vleugje licht roze.

By Boo Kussen Sabi | Wants&Needs

Nude met je accessoires

Bij nude kleuren denk je al snel aan het naakte vrouwelijke lichaam. Niet alleen de huid tinten, maar ook de sensuele vormen van het vrouwelijk lichaam zien we nu veel terug in kunstwerken, kunstfotografie en woonaccessoires zoals vazen, bloempotten en ornamenten. Combineer dit met zachte materialen, zoals fluweel en teddystoffen, voor nog meer zachtheid.

Nordal Vaas Avaji | Wants&Needs