Trend: nude tinten in je interieur

Nude is hot! Nude tinten zijn al jaren niet meer weg te denken uit de modewereld maar huidtinten toepassen in je interieur, dat moet je durven! Met nude tinten in je interieur krijg je meteen een warme, zwoelere sfeer die perfect combineert met een witte of naturelle basis in huis.

Nude tinten? Wat zijn dat?

Als we het over nude tinten hebben, hebben we het niet per sé over één kleur. Er valt namelijk een groot aantal kleuren onder nude tinten. De bekendste nude tinten zijn de kleuren beige, zandtinten, lichtbruin en zachtgeel. Vooral in combinatie met elkaar, ton sur ton, zien we deze trend veel terugkomen. Nude is een warme, neutrale tint die een mooie basis legt voor je interieur. Nude straalt rust en kalmte uit in je interieur.

Fauteuil Lisa J-Line
J-Line fauteuil Lisa | Wants&Needs

Nude tinten stylen in je interieur

Omdat de nude kleuren allemaal neutrale kleuren zijn, kun je deze kleuren goed als basis gebruiken in je interieur. Zo kun je er voor kiezen om all in te gaan en je hele interieur op basis van deze tinten in te richten. Daarnaast zijn nude kleuren gemakkelijk te combineren met witte tinten. Dit zorgt voor een zachte en vrouwelijke look. Maar je kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van complementaire kleuren. Complementaire kleuren zijn kleuren die precies tegenover elkaar staan, voor nude zijn dit blauwe en groene tinten. Tot slot kun je ervoor kiezen om je nude interieur een stoere touch te geven, door het te combineren met een donkere kleur als zwart.

Vloerkleed Neo By Boo
By Boo Vloerkleed Neo | Wants&Needs

Nude tinten mixen

Wat voor weer het ook is, tussen verstilde kleuren en natuurlijke materialen voelt het altijd warm en cosy. Mix kleuren als beige en zand met grof linnen en hout voor een perfect evenwicht. En voeg een toefje zalm toe voor een zomerse knipoog. Wil je niet meteen je hele interieur omgooien om voor nude te gaan? Dan zijn woonaccessoires the way to go!

Hanglamp Edfu Nordal
Nordal hanglamp Edfu | Wants&Needs

Geïnspireerd?

Nude in je interieur? Kijk snel online in onze webshop voor de mooiste accessoires en meubels voor in je interieur!

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *