TREND: Moderne Folklore in huis en tuin!

Trend alert! We zien al veel oude stijlen helemaal terug komen, denk hierbij aan de wijde broekspijpen en de velvet stof. Zo is nu ook de folklore weer helemaal in met een modern randje. Wil je weten wat deze trend precies inhoudt en hoe je dit toe kunt passen in je interieur? Lees dan deze blog!

De trend

Folklore is een oude trend die on his way back is. Folklore gaat voornamelijk over de oude ambacht. Dus de producten die er vroeger al werden gemaakt waar wij nu in de 21e eeuw nog steeds gebruik van maken. Denk hierbij aan oude Afrikaanse beeldjes, kleurrijke tapijten en borduurwerk maar potten en schaaltjes. Dit werd vroeger allemaal met de hand gemaakt en daar gaat het bij deze trend om: dat het van oorsprong handgemaakt is.

Kussens

Om deze gave stijl toe te voegen in je interieur kun je beginnen met leuke woonaccessoires die de folklore accent bij zich dragen. Kussens zijn hiervoor echt perfecte decoratie items. Ga voor kussens die lekker veel kleurtjes hebben en zacht zijn doordat ze iets weg hebben van borduurwerk. How cosy!

Kussen Jero Multi Bloomingville
Bloomingville Kussen Jero Multi | Wants&Needs

Vloerkleden & tapijten

Vroeger vlochten ze de vloerkleden en tapijten handmatig in elkaar. Nu gebeurt dat misschien niet meer maar dat betekent niet dat deze interieur aankleders niet bij folkore passen! Ga ook hierbij voor een vloerkleed of tapijt met een oosterse uitstraling, verschillende kleuren of een gevlochten structuur. Zo is je interieur dalijk helemaal on trend!

Vloerkleed Raz White Label
White Label Vloerkleed Raz | Wants&Needs

Folklore mandjes

Een super leuk accessoire voor in je interieur, als wasmand, opbergplek of als plantenbak. We hebben het natuurlijk over de ouderwets gevlochten manden. Ook voor deze items gaan we terug in de tijd waar ze nog werden gebruikt voor het vervoeren van landbouwproducten. Waar je ze nu ook voor gebruikt maakt niet uit, want ze passen overal bij en geven je interieur een folklore boost! Heb je al een bepaalde stijl in je huis maar klinkt deze interieur stijl je ook wel goed in de oren? Lees dan onze blog: Zo combineer je woonstijlen als een pro!

Mand Set van 2 Zeegras Zwart J-Line
J-Line Mand Set van 2 Zeegras Zwart | Wants&Needs

Geïnspireerd?

Zin om je interieur een folkore tintje te geven? Kijk dan snel online in onze webshop voor ons aanbod!

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *