• Gratis verzending vanaf € 50 (NL & BE)
  • Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • BEZOEK ONZE WANTS&NEEDS WINKEL
Menu
Ga naar de webshop

Trendalert: line-art en face-line art zijn razend populair

We zijn helemaal verliefd op deze trend. En je zult vast en zeker al iets van deze woontrend voorbij hebben zien komen. Want in 2020 waren de line-art en face-line art al razend populair, maar dit jaar neemt de populariteit alleen maar meer toe. Deze trend bewijst namelijk dat er niet veel poespas nodig is om een statement te maken in jouw interieur. Heb je deze waanzinnige trend al toegepast aan jouw interieur?

What about this trend?

Deze trend van 2021 staat voor lijntekeningen of eenlijnige illustraties. De fijne lijnen ogen vloeiend, strak, eenvoudig en zien er heel modern en elegant uit. Vaak zijn het zwarte lijnen op een witte achtergrond, maar ook andere kleuren kunnen gebruikt worden. Face-line art zijn gezichtstekeningen. Hierbij wordt met een lijn een kunstwerk in de vorm van een gezicht gecreëerd. Dit is een trend die je in het hele interieur ziet terug komen. Line-art en face-line art zijn dus echt overal.

Vooral als je gek bent op een minimalistisch interieur kun je deze tijdloze woontrend niet laten gaan. Ben je een beetje creatief? Maak dan zelf een tekening. Het enige wat je nodig hebt is een vel papier, een potlood en je eigen creativiteit. En eventueel een leuk fotolijstje om het in te lijsten.

Denver schilderij | Line-art en fine-line art

Schilderij Denver | Wants&Needs

Face-line art

Face-line art is een vorm van abstracte kunst waarbij alleen lijnen van een gezicht getoond worden. Deze trend komt overgewaaid vanuit de modewereld, waar lijntekeningen van gezichten en personen al een tijd populair zijn. En nu worden deze face-line art elementen vertaald in onze interieurs, als print of als een statement. Denk hierbij aan vazen, borden, staande decoratie of wanddecoratie. Laat jouw face-line art vooral opvallen door er niet teveel van toe te passen.

Line-art op jouw paasdecoratie

Pasen is in zicht en we moeten waarschijnlijk nog langer thuis zitten. Dus hoe leuk is het om deze trend toe te passen op jouw paasdecoratie. Maak je paasversiering daarom dit jaar zelf! Beschilder je paaseieren met lijntekeningen. Bestel leuk servies met line-art of versier zelf je witte servies met line-art. Dit kun je bijvoorbeeld doen door afbeeldingen uit te printen en na te schilderen. Vooral voor de line-art afbeeldingen is wat oefening nodig, begin daarom altijd eerst met een potlood. Zo kun je makkelijk je fouten weghalen. Maar het leuke van line-art is dat het niet perfect hoeft te zijn. Elke line-art tekening is mooi en uniek.

Maar ook op de paastafel kun je line-art en face-line art toepassen. Denk hierbij aan droogbloemen in een vaas versierd met line-art. Eieren mogen niet ontbreken tijden een paasbrunch. Versier daarom de eierdopjes met line-art of face-line art. Zoek leuke afbeeldingen op en laat je inspireren. Zo krijg je een Pasen met de allerleukste en tofste decoratie!

Bamboo trolley | Line-art en face-line art

Trolley Bamboo | Wants&Needs

Geïnteresseerd? 

Zin gekregen om deze trend toe te gaan passen? Bekijk dan onze webshop voor ons aanbod.

 

2021-03-24T15:02:57+00:00 maart 24th, 2021|