• Gratis verzending vanaf € 50 (NL & BE)
  • Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • BEZOEK ONZE WANTS&NEEDS WINKEL
Menu
Ga naar de webshop

Trend alert, wat zijn de voorjaarstrends voor 2021?

Yes, het leukste seizoen van het jaar komt er weer aan! We zijn dol op het voorjaar. De bloemen beginnen weer langzaam te bloeien, de temperatuur gaat steeds iets omhoog en het is tijd voor nieuwe voorjaarstrends. Het voorjaar is de tijd om je huis onder handen te nemen. Te beginnen met de grote voorjaarsschoonmaak en een (kleine) herinrichting met lenteachtige woonaccessoires en meubels. Heb je nog wat inspiratie nodig? In dit blog vertellen we je alles over de voorjaarstrends van 2021.

Voorjaarstrend 1: Let’s go green!

We love this! We worden helemaal blij van deze trend. Deze lente staat in het teken van letterlijk je huis in bloei zetten. Kies de mooiste planten uit om je huis dat lentegevoel mee te geven. Planten in je huis geven alleen maar voordelen. Ze zien er prachtig uit, maar ze verbeteren ook de zuurstof in je huis en ze zijn goed voor je humeur. Heb je geen groene vingers? Niet getreurd, er zijn kunst planten die net zo echt lijken. Zo heb je wel de lusten, maar niet de lasten van deze geweldige trend.

Heb je geen groene vingers, maar wil je toch echte planten in je huis neerzetten. Lees dan de volgende blog over de juiste planten op de juiste plek.

Voorjaarstrend 2: Back to basic

Deze lente staat ook in het teken van back to basic. Het mag in onze woning lekker minimalistisch worden. Kies voor rustig en natuurlijk om helemaal in de voorjaarstrend te blijven. Zo kun je bijvoorbeeld voor lichte bruintinten kiezen en het mixen met natuurlijke materialen zoals hout, bamboe en zijde. Wil je niet meteen helemaal uitpakken? Je kunt de natuurlijke materialen ook subtiel in je woning aanbrengen. Kies bijvoorbeeld voor rotan en bamboe manden. Of kies voor een minimalistisch maar trendy sierkussen, zoals dit sierkussen Zand round velvet, en je plaatje is helemaal compleet!

Voorjaarstrend 3: Zongekuste kleuren

De kleuren van dit voorjaar die er echt uit gaan springen zijn; roze, paars, geel en oranje. Met deze kleuren zorg je ervoor dat je huis er zongekust uitziet! Deze zongekuste kleuren zijn makkelijk in huis te halen door woonaccessoires: wat dacht je van elegante gekleurde vazen van glas of heerlijke sierkussens. Deze trend is top voor interieurliefhebbers die het rustig aan willen pakken. Maar ook voor de daredavils is deze trend geschikt. In welke kleur ga jij je muur verven?

Geïnspireerd?

Helemaal zin gekregen om aan de voorjaarsschoonmaak te gaan beginnen en je huis opnieuw in te richten? Kijk dan op onze webshop voor de leukste woonaccessoires en meubels.

2021-03-04T15:17:52+00:00 maart 4th, 2021|