• Gratis verzending vanaf € 50 (NL & BE)
  • Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • BEZOEK ONZE WANTS&NEEDS WINKEL
Menu
Ga naar de webshop

Tover je rommel zolder om tot slaapkamer paradijs!

Je herkent dit vast: je zet daar je spullen neer, het verzameld stof en vervolgens wordt het een stil leven. Wij vinden dit zonde, wij gaan je helpen je zolder om te toveren tot een droom paradijs.

Spiegeltje spiegeltje aan de wand…

Nu je een zolder vol met blanco muren hebt moeten wij het natuurlijk een beetje gezellig aankleden. Spiegels zijn de nieuwe posters dus je hoeft het er niet bij een te houden. Wij vinden het alleen maar heel gezellig als je er een feestje van maakt. Combineer deze spiegel maan met een ronde spiegel met houten accenten samen met de bamboe spiegel in de vorm van een oog en je hebt meteen een hele andere look! Of ga voor een rustigere spiegel, klassiek, met een koperen rand, maar die wel als een ware eyecatcher fungeert.

Spiegel bamboe | Madame Stoltz

Spiegel bamboe | Madame Stoltz

Kies voor kleur op zolder

Doordat de zolder een groter ruimte is en vaak ook nog met een schuin aflopend dak, kan het wel eens voorkomen dat er wat donkere hoekjes ontstaan. Kies daarom voor kleur! Iedereen heeft ‘the chair’ in de slaapkamer staan. Je kent het wel, het is die ene saaie grauwe grijze stoel waar je al je gedragen kleding oplegt, met het goede voornemen dat je ze nog wel een keer deze week aangaat doen. Dit is vanaf nu afgelopen. Fleur je zolder op met wat kleur! Kijk bijvoorbeeld naar deze poef, hij is roze, lief, kleurijk en makkelijk te verplaatsen. Je hebt ze in zoveel verschillende kleuren, mega ideaal dus! Of deze heerlijke groene fauteuils van Light&Living. Je kan er lekker in chillen, je make- up doen, thuis werken. Niks is onmogelijk. Voeg een kussen van het melk meisje toe en een oker geel gebreide plaid en je bent helemaal klaar!

Kussen melkmeisje | Light&Living

Kussen melkmeisje | Light&Living

Droom paradijs

Je hebt ze vast wel eens voorbij zien komen op Pinterest. Die heerlijk slaapkamers waar ze hun bed een heerlijk nestje hebben gemaakt. Nu is het jou beurt! Kies voor een mooie bedsprei want het is een manier om je kamer de finishing touch te geven. Dit bedsprei van Nordal kan met elk seizoen mee en geeft ook elke seizoen zijn eigen tintje. Mix and match verschillende kussens waardoor dit warmte en diepgang creëert. Combineer bijvoorbeeld een lichter kussen van By Boo, met een kussen met patroon van Zuiver en een kussen met een lekker zacht stofje. En je bent ready to go! Tadaa!

Sierkussen Windsor | By Boo

Sierkussen Windsor | By Boo

Geïnspireerd?

Waar wacht je nog op? Ren naar boven en tover je rommel zolder op tot droom paradijs! Bekijk eens onze webshop of kom eens langs in onze winkel in Nuenen nabij Eindhoven.

2020-09-04T15:10:21+00:00 september 4th, 2020|