• Gratis verzending vanaf € 50 (NL & BE)
  • Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • BEZOEK ONZE WANTS&NEEDS WINKEL
Menu
Ga naar de webshop

Tover de eethoek om tot een gezellig paradijs!

De eethoek is een van de belangrijkste plekken in huis. Het is een plek waar je samenkomt met familie en vrienden om gezellig te eten, borrelen en spelletjes te doen. Een plek waar altijd iets te beleven is en en daarom wat extra aandacht kan gebruiken. In deze blog geven wij een aantal tips om jouw eethoek te laten stralen.

Tip 1: Goede eettafel

De eettafel is het middelpunt van jouw eethoek. Tafels zijn er in allerlei vormen, maten en  materialen. Een ronde eettafel zorgt voor een knus en gezellig plekje, waar iedereen goed te zien is aan tafel. De eettafel Sula rond is en geweldige tafel en dat voor een leuke prijs. Een rechthoekige eettafel kan zorgen voor veel plek aan een tafel. Deze tafels zijn vaak in verschillende maten te verkrijgen waardoor er een maat bij zit wat in elke eethoek past. De eettafel Zino mangohout is een tafel die verkrijgbaar is in verschillende maten maar ook met verschillende poten zoals x vormige poten of u vormige poten. Neem vooral een kijkje bij onze prachtige eettafels en wie weet zit er een tafel perfect voor jou bij.

eettafel stong rond mango Livingfurn

Livingfurn eettafel stong rond mango

Tip 2: Verlichting

Niet alleen een goede tafel scheelt al veel. Ook de verlichting boven een eettafel is essentieel. Ga voor een lamp die past bij de grootte en vorm van de tafel en ruimte. Door te kiezen voor dimbare lampen kan er extra sfeer gecreëerd worden voor s’avonds. De hanglamp Quinto 8-licht mat zwart past perfect bij een grote rechthoekige tafel. Een speelse lamp met verschillende lengtes en bollingen. De hanglamp riet zwart 50XØ60cm past beter bij een ronde tafel. De vormen komen overeen en dit zorgt voor sfeer.

Hanglamp riet zwart HK living

HK Living hanglamp riet zwart | Wants&Needs

Tip 3: Voeg kleur toe

Voeg kleur toe. Kleur kan de eethoek echt opfleuren en creëer je sfeer. Denk bijvoorbeeld aan gekleurde eetkamerstoelen. Meestal is de tafel een neutrale kleur waardoor gekleurde eetkamerstoelen een perfecte match zijn. De eetkamerstoel belle van by boo heeft een prachtige, groene kleur. Deze stoelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Denk niet alleen aan de stoelen ook accessoires zoals kussens en kandelaren kunnen veel doen voor je eethoek.

eetkamerstoel mia groen zuiver

Zuiver Eetkamerstoel mia groen | Wants&Needs

Geïnspireerd?

Zin om je eethoek aan te pakken en een gezellige sfeer te creëren? Kijk dan snel online in onze webshop voor ons aanbod!

2021-01-15T11:58:20+00:00 januari 15th, 2021|