Dé tips om van je keuken de fijnste plek in huis te maken

De keuken wordt niet voor niks het hart van het huis genoemd. Het is een plek waar je samenkomt, lekker eet en de dag bespreekt. In het weekend een wijntje drinkt en ’s ochtends de dag begint met een goede kop koffie. Kan jouw keuken wel een upgrade gebruiken? Dat hoeft niet moeilijk te zijn. Een kleine aanpassing kan al voor een grote verandering zorgen. Lees snel verder voor tips om van je keuken de fijnste plek in huis te maken!

De keuken is er niet alleen om in te eten

In je keuken doe je meer dan alleen eten, veel mensen werken tegenwoordig aan de eetkamertafel of er wordt in het weekend een leuk kaartspelletje gespeeld. Daar horen natuurlijk goede eetkamerstoelen bij. Deze moeten niet alleen prachtig in de keuken passen, maar vooral comfortabel zijn. Om van je woonkeuken de fijnste plek in huis te maken, begin je bij comfort!

Eetkamerstoel Cloud | Wants&Needs
Dan-form eetkamerstoel Cloud | Wants&Needs

Keukengerei, ook mooi als decoratie

Zet snijplanken in het zicht en zet spatels in een leuke pot op het aanrecht. Dit staat zowel mooi als dat het handig is in gebruik. Een paar keer per dag pak in mijn houten ontbijtplankje, de grote snijplank voor groenten en verschillende spatels tijdens het koken. En natuurlijk staan al mijn koffie essentials uitgestald. Dit werkt zoveel fijner dan dat je deze spullen steeds uit een keukenkastje of lade moet pakken. En het maakt je keuken ook weer persoonlijker en sfeervoller.

Snijplank Heavy Mangohout M Nordal
Nordal Snijplank Heavy Mangohout M | Wants&Needs

Je servies is er om gezien te worden

Je kunt de keuken natuurlijk decoreren met heel veel accessoires om het gezellig te maken, maar niks gaat boven mooi servies. Verstop je mooie servies dan ook niet achter gesloten deuren!  Stal het uit op wandplanken of ga voor een prachtige vitrinekast. Het ziet er niet alleen stijlvol uit, maar maakt de ruimte ook huiselijk en gezellig. Mijn favoriete servies is dat van HKliving. Het HKliving servies heeft prachtige kleuren die zorgen voor een gezellige sfeer.

Latte mok 70s ceramics HKliving
HKliving Latte Mok 70s Ceramics | Wants&Needs

Geïnspireerd?

Tijd om je keuken een upgrade te geven! Kijk snel online in onze webshop voor ons aanbod!

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *