Zie je op tegen de naderende herfst? Breng het licht terug in huis

We kunnen er niet meer omheen: de zomer is bijna voorbij. De dagen worden korter en daarmee wordt ons humeur ook wat slechter. Heb je moeite met wennen aan de naderende herfst? Met deze manieren breng je het licht terug in huis én hopelijk ook je goede humeur.

Lichte meubels

Niet alleen daglicht en verlichting kunnen invloed hebben op licht in huis, ook de meubels. Hoe lichter de meubels, hoe lichter het in huis wordt. Denk bijvoorbeeld aan glazen bijzettafels: ze zijn niet alleen on-trend, glazen meubels laten ook extra licht door. Maar vergeet ook de spiegels niet. Wanneer je de spiegel recht tegenover een raam neerhangt verspreid die het licht prachtig door de kamer.

Modulaire Bank Vint HKliving
HKliving modulaire bank | Wants&Needs

Maak het gezellig deze herfst

De herfst brengt niet alleen nadelen met zich mee. Een voordeel van dat het vroeger donker wordt is dat je het in de avond makkelijk gezellig kunt maken. Steek wat kaarsen aan en zorg voor extra sfeerverlichting. Een gezellig ‘thuisgevoel’ wordt grotendeels bepaald door verlichting. Goed licht is belangrijk, zeker als het vroeger donker wordt. Stel daarom een lichtplan op en creëer een mooie balans tussen functioneel licht en sfeerverlichting. Vergeet ook zeker je donkere hoekjes niet!

Kandelaar Roann Richmond
Richmond Kandelaar Roann | Wants&Needs

Haal warme kleuren in huis

In het najaar hebben we behoefte aan warme kleuren. Okergeel, oranje en bruin zijn dé herfstkleuren. Verwerk deze kleuren in je interieur met woonaccessoires. Zo maak je je woonkamer al snel gezellig. Warme kleuren en aardetinten doen het sowieso goed in de herfst. Ook houten accessoires zorgen voor meer sfeer. Maar vergeet ook koper, messing en goud niet. Deze kleuren zorgen voor een rijke uitstraling en vullen de warme tinten mooi aan.

Salontafel Roma J-Line
J-line salontafel Roma | Wants&Needs

Geïnspireerd?

Is jouw interieur al klaar voor de herfst of kan het nog wel wat extra’s gebruiken? Kijk snel online in onze webshop voor de mooiste accessoires voor in je interieur!

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *