• Gratis verzending vanaf € 50 (NL & BE)
  • Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • BEZOEK ONZE WANTS&NEEDS WINKEL
Menu
Ga naar de webshop

Tips bij het opruimen van je huis

Opruimen is een klusje dat de meeste mensen niet zo zien zitten, maar ook dat hoort erbij als je een net en opgeruimd huis wil hebben. In deze blog geven we tips hoe je je huis op kan ruimen en opgeruimd houdt.

Tip 1: Zet niet alles in het zicht

Veel plaids en kussens in huis hebben kan gezellig zijn, maar het moet niet té veel zijn. Dit kan chaotisch ogen. Wat wel erg leuk staat is als je een plaid netjes neerlegt en over je bank of fauteuil heen legt. Dit ziet er rustig, geordend en strak uit. Ook kranten en magazines kunnen chaotisch ogen als die op tafel liggen ruim deze bijvoorbeeld op in een van onze tijdschriftrekken. Ruim je spullen stijlvol op!

Tijdschriftenrekken

Tijdschriftenhouder Toner, By Boo | Wants&Needs

Tip 2: Kies de juiste meubels

Ben je toch opzoek naar nieuwe meubels? Kies je meubels niet alleen uit op hoe mooi ze zijn, maar ook hoe bruikbaar ze zijn. Wat hiermee bedoeld wordt is dat je er ook spullen in kan opbergen. Een stellingkast kan leuk zijn maar dan moet je alles wel netjes blijven houden. Als je toch niet zo van het opruimen bent kan je beter een gesloten kast nemen of een kast met mandjes.

Opbergkast Geneve 2 deurs Eleonora

Eleonora Opbergkast Geneve 2 deurs | Wants&Needs

Tip 3: Creëer extra opbergruimte

Heb je niet veel opbergruimte in huis? Creëer dan opbergruimte. Dit klinkt een beetje gek maar met opbergboxen of manden kom je al een heel eind en het ziet er ook nog eens stijlvol uit!

J-Line Mandenset Riet Bamboe Naturel | Wants&Needs

Tip 4: Vergeet de kleine items niet

Je huis kan ook slordig ogen als je kleine items laat slingeren zoals sieraden en opladers. Dit kan je makkelijk voorkomen door een leuk sieradendoosje te gebruiken of in opbergmandjes.

Opberg box glas messing by HK Living | Wants&Needs

Tip 5: Maak gewoon niet te veel rotzooi 😉

Deze tip spreekt eigenlijk al voor zich, maar toch klinkt het makkelijker dan dat het is ;-). Succes met opruimen!

Geïnspireerd?

Ben jij nu ook zo gemotiveerd om te gaan opruimen in jouw huis? Bekijk dan eens onze webshop of kom eens langs in onze winkel in Nuenen nabij Eindhoven.

2020-03-09T11:18:32+00:00 maart 9th, 2020|