• Gratis verzending vanaf € 50 (NL & BE)
  • Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • BEZOEK ONZE WANTS&NEEDS WINKEL
Menu
Ga naar de webshop

Tips voor het inrichten van de kinderkamer

Een kinderkamer inrichten is volgens vele een dure gelegenheid. Dit klopt gedeeltelijk want met slim plannen, vergelijken en eigen creativiteit hoeft een kinderkamer inrichting of re-styling van een kinderkamer helemaal niet zo duur te zijn. In deze blog geven we een aantal tips voor het inrichten van de kinderkamer.

Tip 1. Plannen en vergelijken

Te vaak zien we dat mensen lukraak naar een winkel gaan zonder er vooraf over na te denken wat ze willen kopen, hoeveel het mag kosten en welk doel ze ermee willen bereiken. Door de plannen goed in kaart te brengen wat je wil en wat je exact nodig hebt doe je minder snel impulsaankopen of miskopen en kun jij je beter verdiepen in wat iets mag kosten. Heb je gebrek aan inspiratie? Verschillende blogs, Pinterest accounts en Instagram accounts zijn je beste vriend.

Tip 2.  De juiste kleuren kiezen

Yep, veel clichés zijn waar als het om kinderen gaat, Al helemaal dat ze groot zijn voordat je het weet. Dat je in de eerste 16 jaar van hun leven al gauw 4 keer van kinderkamer inrichting wisselt is dan ook niet gek. Het is juist verstandig om goed na te denken over het kleurgebruik in de kinderkamer. Ga juist voor neutrale kleuren want dan creëer je zo binnen een handomdraai en kinderkamer die nog jaren mee kan qua kleuren en muurafwerking.

Kids Hunting Tiger by Kek Amsterdam | Wants&Needs

Kids Hunting Tiger by Kek Amsterdam | Wants&Needs

Tip 3. Tweedehands meubels en vintage kringloopvondsten

Op naar de kringloopwinkel en struin marktplaats af voor de beste koopjes. Je vind er ook vaak hele unieke items. Het is tegenwoordig helemaal in om voor tweedehands items te gaan want het zijn vaak allemaal pareltjes die je vind. Je kunt ook op een item dat je gescoord hebt je eigen twist aan geven door net wat aan te passen. Een ding is zeker wij houden ervan!

Tip 4. Stickers en printen maar!

Muurstickers zijn steeds voordeliger en al snel een echte sfeermaker in de kinderkamer, de keuze hierin qua stijlen en thema’s is tegenwoordig enorm. Wij hebben te gekke muurstickers van het merk KEK Amsterdam. Er zijn veel verschillende soorten stickers verkrijgbaar.

Behangcirkel Kids Nijntje Op De Fiets ⌀190 - By KEK Amsterdam - www.wantsandneeds.nl - CK-030

Behangcirkel Kids Nijntje Op De Fiets ⌀190 – By KEK Amsterdam

Geïnspireerd?

Kan jij ook niet wachten om aan de slag te gaan met je kinderkamer? Kijk dan snel online in onze webshop voor ons aanbod of kom langs in onze woonwinkel in Nuenen vlakbij Eindhoven.

 

 

2020-04-14T12:51:12+00:00 april 14th, 2020|