Onze tips voor een hemelse huisgeur!

Een lekkere geur in huis willen we natuurlijk allemaal wel, maar wat kun je hier aan doen? Graag willen wij onze favoriete producten en tips met je delen. Lees voor onze tips en tricks vooral even verder als jij ook toe bent aan een hemelse huisgeur!

Favo producten

Er zijn een aantal verschillende soorten producten om te zorgen voor die lekkere geur in jouw huis. Roomspray, geurstokjes, wierook en geurzakjes zijn de meest populaire producten om te gebruiken. Wij zijn bijvoorbeeld fan van de Riverdale en Vical producten. Een ruime keuze aan geuren en ook het soort interieurparfum dat je graag gebruikt. Voor ieder wat wils dus. Je kunt iedere ruimte in huis de geur geven waar jij zelf helemaal fan van bent. De badkamer, woonkamer, keuken of het toilet, het is allemaal mogelijk. Welk product je in welke ruimte wil en kan gebruiken, is helemaal aan jezelf.

Geurstokjes Deluxe Lotus & Jasmine Wit Riverdale
Riverdale Geurstokjes Deluxe Lotus & Jasmine Wit | Wants&Needs

Hoe creëer ik nou die lekkere huisgeur?

Niet alleen het huis poetsen zorgt voor een fris geurtje in huis, maar er zijn gelukkig ook andere manieren. Want eerlijk is eerlijk, poetsen is niet echt de meest leuke bezigheid als we het hebben over het huishouden. Helaas is het regelmatig nodig voor de nodige onderhoud, maar om tussendoor tóch altijd een frisse geur in huis te krijgen, hebben wij een aantal tips voor je. Om te beginnen is het bij een roomspray heel lekker om deze in een kast te spuiten waar je je textiel bewaart. Op deze manier komt er iedere keer dat je deze kastdeur opent, een heerlijke geur vrij in huis. Daarnaast geven geurstokjes erg veel geur vrij, maar dan moet je wel zorgen dat je de stokjes regelmatig omdraait. Uit ervaring schiet dit er nog wel eens bij in. Zet daarom om de paar dagen in je agenda of als herinnering op je telefoon, dat je deze stokjes omdraait als kleine reminder. Een geurzakje doet het daarnaast ook heel goed, deze kun je het beste midden in een ruimte plaatsen, zodat de geur naar alle kanten verspreid wordt. Hier hoef je verder dan ook niet naar om te kijken.

Roomspray Paris Lily Flower Vical
Vical Roomspray Paris Lily Flower | Wants&Needs

Geïnspireerd?

Na onze tips en tricks ook zo’n zin in die heerlijke geur in huis? Neem dan even een kijkje op onze webshop voor onze favoriete producten!

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *