• Gratis verzending vanaf € 50 (NL & BE)
  • Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • BEZOEK ONZE WANTS&NEEDS WINKEL
Menu
Ga naar de webshop

Tips voor het dekken van je kersttafel!

Je hebt de kerstboom waarschijnlijk al opgezet en de feestdagen komen steeds dichterbij. Misschien heb je zelfs al het menu helemaal in gedachten voor de feestdagen. Maar heb je ook al nagedacht hoe je de tafel gaat dekken met de kerst? No stress! Wij hebben een aantal leuke tips voor je om je gasten te verbluffen met een prachtig versierde kersttafel. Lees snel verder!

Tip 1: Kies een themakleur

Wij vinden het super gaaf als je één kleur als basis kiest. Als je bijvoorbeeld kaarsen, servetten, borden en accessoires allemaal in dezelfde kleur op tafel zet, krijg je een prachtig geheel. Ga bijvoorbeeld voor een volledig witte tafel en zet een paar leuke witte accessoires erbij. Op de foto hieronder zie je bijvoorbeeld een leuk wit schapenvachtje . Je kunt ook een leuke witte jellyfish toevoegen. Super gaaf zo’n witte kersttafel toch?

Beursbezoek Witte Kersttafel Jolipa

Jolipa Beursbezoek Witte Kersttafel | Wants&Needs

Tip 2: Decoraties en glitters

Als je aan kerst denkt, dan denk je aan een kerstboom. En als je aan een kerstboom denkt, dan denk je aan kerstballen. Dus waarom zou je geen kerstballen op je kersttafel leggen? Het is erg leuk om een aantal losse kerstballen op tafel te leggen om een echte kerstsfeer te creëren. Bij de kerst horen ook wat leuke glitters. Dus het is erg tof om wat glitters op je tafel te strooien of om een leuke slinger met glitters over de tafel te leggen. Super leuk toch?!

Tip 3: The more accessoires, the better!

Accessoires op je kersttafel zijn echt helemaal hip. Hoe leuk is het om een aantal kandelaren met dinerkaarsen toe te voegen aan jouw kersttafel? Kaarsen zijn ook perfecte sfeermakers en passen dus helemaal bij de feestdagen. Ook is het erg leuk om ornamenten op tafel te zetten om de look helemaal compleet te maken.

Beursbezoek Kersttafel Jolipa

Jolipa Beursbezoek Kersttafel | Wants&Needs

Tip 4: Maak een menukaartje

Als je al weet wat het kerstmenu wordt voor je gasten is het leuk om bij ieder bord een menukaartje neer te leggen of neer te zetten. Maak een leuk kaartje met sierlijke letters zodat het helemaal past bij de feestdagen. Met het menukaartje in de ooghoeken kunnen jouw gasten al helemaal niet meer wachten tot het geserveerd wordt!

Geïnspireerd?

Kun jij ook niet wachten om een van onze gave woonaccessoires aan te schaffen om jouw kersttafel helemaal af te maken? Kijk dan snel online in onze webshop voor ons aanbod of kom langs in onze woonwinkel in Nuenen vlakbij Eindhoven.

2019-12-24T15:03:33+00:00 december 24th, 2019|