• Gratis verzending vanaf € 50 (NL & BE)
  • Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • BEZOEK ONZE WANTS&NEEDS WINKEL
Menu
Ga naar de webshop

Thuiswerken: Onze tips om productief te blijven!

Een dagje (of misschien wel de hele week!) thuiswerken… Super fijn natuurlijk! Maar, soms is het lastig om productief te blijven. Héél even dat wasje tussendoor, even dit opruimen of de hond snel uitlaten… En zo is er alweer een halve werkdag voorbij. Met deze tips blijf jij productief wanneer je thuis aan het werk bent. Lees snel verder!

Thuiswerk-tip 1: Start als een ‘normale’ werkdag

Super verleidelijk wanneer je thuis aan het werk gaat: nog héél even snoozen… En daarna in pyjama aan het werk. Toch is dit niet slim om te doen. Kleed jezelf gewoon aan, poets je tanden en begin met werken op hetzelfde tijdstip als altijd. Zo blijf je gedurende de dag het meest productief!

Thuiswerk-tip 2: Lastige taken eerst!

Zo: aangekleed, tanden gepoetst en klaar om aan het werk te gaan. You got this! Zie je heel erg tegen een taak op? Doe dit dan meteen op het begin van de dag. Dan ben je er vanaf en hoef je er de rest van de dag niet meer aan te denken.

Bureau Barbier Zuiver

Zuiver Bureau Barbier | Wants&Needs

Thuiswerk-tip 3: Routine, routine, routine

Wanneer je thuiswerkt is het toch heel belangrijk om een bepaalde routine aan te houden. De samenstelling van je dag heeft namelijk grote invloed aan hoe productief je bent. Begin iedere dag op hetzelfde tijdstip met werken, lunch rond dezelfde tijd en houd rond dezelfde tijd op. Zo blijf jij het meest productief!

Thuiswerk-tip 4: Neem voldoende pauzes!

Ook pauzes zijn tijdens thuiswerken súper belangrijk! En nee, dus niet even snel achter je bureau je boterham wegwerken… Gewoon even weg van je werkplek zodat je daarna weer opgeladen aan het werk kan. Houd gedurende de dag ook mini pauzes om bijvoorbeeld even koffie te halen of in de tuin je social media checken. Onbewust helpt ook dit mee om productiever aan het werk te zijn!

Thuiswerk-tip 5: Creëer een fijne werkplek

Een fijne werkplek is voor productief thuiswerken écht een must. Een rustige omgeving met een fijne tafel of bureau, een stoel die lekker zit en een bureaulamp. Creëer rust en voldoende licht zodat je je goed kunt concentreren. Want je moet er wel de hele dag zitten! Op onze website Wants&Needs hebben wij de mooiste meubels en woonaccessoires die jouw werkplek omtoveren tot een paleisje. Neem snel een kijkje!

Bureau Twisted Zuiver

Zuiver Bureau Twisted | Wants&Needs

Thuis-werk tip 6: Stop op tijd

Het grootste gevaar van thuiswerken: je gaat net even te lang door. Maak het niet te laat! Plan gewoon een normale werkdag in en stop dus ook op tijd met werken. Zo ben je óók de volgende dag nog productief!

Geïnspireerd?

Kun jij ook niet wachten om jouw werkplek te restylen? Kijk dan snel online in onze webshop voor ons aanbod of kom langs in onze woonwinkel in Nuenen vlakbij Eindhoven.

With love,

Tessa Goossens

Graag nog even verder lezen? Kijk dan snel voor meer blogs op onze pagina.

2019-02-14T12:16:26+00:00 februari 14th, 2019|