Thuis kantoor pimpen met deze drie tips

Ook na de zomervakantie is hybride werken een trend. Aangezien we nu al een tijdje thuis werken, weten we hoe belangrijk een goede werkplek is. Een goede stoel, een goed bureau en natuurlijk een stopcontact in de buurt om je laptop of beeldscherm te voorzien van stroom. Maar naast een efficiënt thuis kantoor moet het natuurlijk ook leuk zijn om thuis te gaan werken. Daarom hebben wij drie tips voor je hoe je op een makkelijke manier je thuis kantoor kunt pimpen!

Zorg voor goed licht in je thuis kantoor

Als je je ogen gezond wilt houden is het belangrijk dat je genoeg licht hebt in je werkruimte. Je wilt namelijk niet de hele dag fronsend achter je laptop zitten. Niet alleen krijg je hier enorme hoofdpijn van, je zult er ook sneller rimpels van krijgen! En dat wilt natuurlijk niemand. Zet bijvoorbeeld een mooie bureaulamp op het bureau neer of gebruik wandlampen voor het extra licht dat je nodig hebt. Daarnaast hoeven bureaulampen en wandspots er allang niet meer saai uitzien.

Tafellamp Moody Zuiver
Zuiver Bureaulamp Moody | Wants&Needs

Kies voor groen

Het liefst houdt je je bureau zo leeg mogelijk, zodat je geen afleiding hebt tijdens het werken. En ja, ook je mobiel gaat dan even aan de kant. Maar wat we wel graag terugzien op ons bureau, zijn planten! Ze zorgen voor wat meer kleur in je thuiskantoor. En meer kleur, zorgt voor meer creativiteit. Zet die planten dus maar neer en die ideeën komen vanzelf.

Kunstplanten Emerald
Emerald Kunstplanten | Wants&Needs

Een inspiratiewand voor je thuis kantoor

Het doet misschien denken aan een detectiveserie: een wand vol post-its, foto’s en aantekeningen. Het is niet gek dat die muur altijd helemaal vol hangt. Deze manier laat je namelijk out of the box denken. En dat is natuurlijk niet alleen handig wanneer je een misdaad op wilt lossen. Iedereen kan wel een inspiratiewand gebruiken. Of die nu vol hangt met post-its of inspirerende posters.

Schilderij Pijnboom Bloomingville
Bloomingville Schilderij Pijnboom | Wants&Needs

Geïnspireerd?

Ook jouw thuis kantoor pimpen? Ontdek alle meubels en accessoires voor jouw werkplek in onze webshop!

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *