• Gratis verzending vanaf € 50 (NL & BE)
  • Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • BEZOEK ONZE WANTS&NEEDS WINKEL
Menu
Ga naar de webshop

Stay home, werk thuis!

Het is een bizarre tijd waar we nu in leven en bijna iedereen werkt thuis. Maar hoe kun je het thuiswerken een beetje opleuken? In deze blog helpen we je een handje hoe je thuiswerken een stuk comfortabeler kunt maken!

Thuis je eigen plekje!

Vooral wanneer het hele gezin thuis is, is het vaak lastig om je te concentreren tijdens het werken. Daarom is het heel belangrijk om een plekje voor jezelf te creëren waar je je even kunt terugtrekken en waar je in alle rust kunt werken. Dit kan natuurlijk het beste met een eigen bureau, zoals dit gave bureau van Wants&Needs. Zet hem neer op een rustig plekje, een stoel erbij, je laptop erbij en je bent ready to rock!

Bureau Sula 76 x 113 x 55 - By Wants&Needs - www.wantsandneeds.nl - 252-260003

Bureau Sula 76 x 113 x 55 – By Wants&Needs

Groen in huis!

We zitten meer binnen, en daardoor missen we een hoop van de mooie natuur. Maar je kunt de natuur ook een beetje in huis halen, namelijk met bijvoorbeeld deze duurzame lamp van Spruitje. Hij zorgt er niet alleen voor dat je een sfeervol licht hebt, maar hij brengt ook wat groen in huis!

Lamp Pickles Green - By Spruitje - www.wantsandneeds.nl - Spruitje Lamp Pickles Green

Lamp Pickles Green – By Spruitje

Keep breathing!

Ondanks dat het heel belangrijk is om tussendoor goed je handen te wassen, is het ook heel belangrijk dat je af en toe naar buiten gaat en wat frisse lucht krijgt. Neem een korte pauze waarin je je hoofd leeg kunt maken terwijl je in bijvoorbeeld deze comfortabele fauteuil van Kare zit. Pak een leuk tijdschrift erbij of lees de krant en geniet van de buitenlucht!

Fauteuil Copacabana Naturel 72.5 x 78 x 60 - By Kare Design - www.wantsandneeds.nl - 82-84123

Fauteuil Copacabana Naturel 72.5 x 78 x 60 – By Kare Design

Geïnspireerd?

Kan jij ook niet wachten om aan de slag te gaan om thuiswerken op te leuken? Kijk dan snel online in onze webshop voor ons aanbod of kom langs in onze woonwinkel in Nuenen vlakbij Eindhoven.

2020-04-24T14:25:12+00:00 april 24th, 2020|