• Gratis verzending vanaf € 50 (NL & BE)
  • Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • BEZOEK ONZE WANTS&NEEDS WINKEL
Menu
Ga naar de webshop

Spruitje Little Brother, welkom bij de familie

Welkom bij de familie Spruitje Little Brother! Ik ben er al helemaal dol op, dit nieuwe gave item van het Nederlandse trendy merk Spruitje en ik stel je graag voor aan het nieuwe familie lid van het merk Spruitje. Vele zijn al bekend met de Big Brother en daarvan is het broertje nu ook uitgekomen namelijk Spruitje Little Brother.

 

De musthave Spruitje Little Brother

Een musthave is het zeker de Little Brother, gaaf voor op eettafel, op een zuil of een ander gaaf plekje in je interieur. Want deze mini wereld zal overal perfect tot zijn recht komen en daarnaast is het een uniek item. Little Brother bestaat uit planten die continu zullen veranderen dus echt leven. Hij heeft een hoogte van 40 centimeter met een breedte van 30 ook wel bekend als een 10 liter groeivaas.

Spruitje Little Brother

Spruitje Little Brother | Wants&Needs

Spruitje staat bekend om zijn dure werelden, ze brengen de natuur op een super originele manier in huis. Het merk Spruitje heeft nu zijn derde product toegevoegd aan zijn collectie. Big Brother, Pickles en Little Brother. Wij hopen in ieder geval dat er nog vele mogen volgen.

Spruitje Little Brother

Spruitje Big & Little Brother | Wants&Needs

Geen groene vingers?

Geen groene vingers, dat maakt niet uit bij dit gave item! Want Spruitje Little Brother beschikt over een eigen mini eco systeem, het enige wat jij nog hoeft te doen is een keer in de twee weken een klein beetje wat te geven.

Door zijn eigen eco systeem zal de airplant ook jaren mee gaan doordat wanneer er een plantje dood zou gaan, komt hier een andere voor in de plek en zo zal dit item jarenlang doorleven.

Spruitje Little Brother

Spruitje Little Brother | Wants&Needs

Geïnspireerd?

Ook zo dol op de musthave van de week Spruitje lamp? Kijk dan snel in onze webshop voor het aanbod of kom langs in onze woonwinkel Eindhoven.

With love,

Tessa Goossens

 

Nog graag even verder lezen? Kijk dan voor meer blogs op onze pagina.

2018-07-03T08:25:25+00:00 juli 3rd, 2018|