• Gratis verzending vanaf € 50 (NL & BE)
  • Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • BEZOEK ONZE WANTS&NEEDS WINKEL
Menu
Ga naar de webshop

Spiegeltje spiegeltje aan de wand

Wat is het mooiste spiegeltje van het land? Nou wij van Wants&Needs hebben een selectie gemaakt met de allermooiste spiegels op één rijtje! Want zeg nou zelf, het is toch wel heel fijn om een mooie spiegel thuis aan de wand te hebben hangen? En gelukkig kunnen spiegels voortaan door het hele huis opgehangen worden en niet alleen maar in het toilet of badkamer.

MADAM STOLTZ SPIEGEL OVAAL BAMBOE 70 X 60

MADAM STOLTZ SPIEGEL OVAAL BAMBOE 70 X 60

Bamboe

Heb je een interieur met bohemian of etnische invloeden? Een spiegel met een lijst van bamboe past dan perfect in jouw huis! Het is ook heel erg tof om deze bamboe spiegel te combineren met een spiegel met gouden kader, of wat denk je van een macramé hanger?!

NORDAL SPIEGEL GOLDEN EDGES 51 X 35 | Wants&Needs

NORDAL SPIEGEL GOLDEN EDGES 51 X 35

Retro

Je kent ze vast nog wel.. de apart gevormde spiegels aan de wand bij je opa en oma. Vaak met een houten of gouden randje.. nou, ze zijn weer helemaal terug hoor! Het merk Nordal heeft een hele toffe variant in haar collectie, welke zoals je op de foto ook kunt zien, ook hartstikke leuk staat op een bankje, in een kast, of op een sidetable.

 

MADAM STOLTZ SPIEGEL HANGEND IJZER GOUD 25,5 X 35 | Wants&Needs

MADAM STOLTZ SPIEGEL HANGEND IJZER GOUD 25,5 X 35

Mix &  Match

Hoe tof! Al die mooi gevormde spiegels, van rechthoek tot achthoek.. alles mag en alles kan! Er zijn totaal geen regels verbonden aan het mix & matchen van deze spiegels. Het enige waar je rekening mee moet houden voordat je de spiegels gaat uitkiezen is de afmeting van de wand waar je de spiegels graag wilt neerhangen. Je kunt de spiegels wat verder van elkaar af hangen voor een rustiger effect. Wil je meer impact maken op een kleinere wand, hang de spiegels dan vlak langs elkaar. O, en ook hartstikke leuk is om te spelen met meerdere kleuren spiegels!

Geïnspireerd?

Kun jij ook niet wachten om jouw huis of tuin een boost te geven met een van deze té gekke item? Kijk dan snel online in onze webshop voor ons aanbod of kom langs in onze woonwinkel in Nuenen vlakbij Eindhoven.

With love,

Tessa Selten

Graag nog even verder lezen? Kijk dan snel voor meer blogs op onze pagina.

2019-07-31T11:13:51+00:00 juli 31st, 2019|