Sierkussen voor jouw woonstijl – welke stijl past bij jou?

In iedere woonstijl heb je andere accessoires nodig. Kies je bijvoorbeeld voor opvallende accessoires of juist voor neutrale accessoires? Dat is allemaal afhankelijk van de woonstijl waar jouw interieur bij past.

Door Martijn

Sierkussen voor jouw woonstijl – welke stijl past bij jou?

Om je een beetje te helpen bij het kiezen van de juiste decoratie in je interieur, geven we je graag een aantal tips van welke sierkussens bij verschillende woonstijlen passen. Lees daarom snel verder om te ontdekken welk sierkussen voor jouw woonstijl geschikt is!

Een sierkussen voor jouw woonstijl – Bohemian interior

Houd jij helemaal van de Bohemian styling in je interieur? Natuurlijke details zorgen voor een gezellige en knusse sfeer in huis en dat is precies wat ieder interieur wel kan gebruiken. En die sfeer maak je helemaal compleet met passende sierkussens! Wat vind je van kussen Kiki van het merk Madam Stoltz? Of ga je bijvoorbeeld voor kussenhoes Printed van dit toffe merk? In de collectie van het merk Madam Stoltz vind je allerlei verschillende kussens en kussenhoezen die perfect passen in een Bohemian interieur. Heb je al een favoriet gespot?

Madam Stoltz Kussenhoes Printed | Wants&Needs

Een Hotel Chique sierkussen

Is jouw interieur ingericht met een hotel chique woonstijl? En ben je op zoek naar bijpassende sierkussens? Wij helpen je graag een handje! Voor de woonstijl hotel chique kun je het beste gaan voor bijvoorbeeld gouden, zilveren of champagne sierkussens. Met deze kleuren zorg je in heen handomdraai voor een chique detail in je woonkamer. Wij zijn bijvoorbeeld helemaal fan van het sierkussen I Feel So Soft afkomstig van het bekende merk Bold Monkey? Op zoek naar een specifieke kleur? Geen probleem! Dit sierkussen is verkrijgbaar in meerdere kleuren!

Bold Monkey Kussen I Feel So Soft | Wants&Needs

Sierkussens voor een landelijk interieur

In een landelijk interieur passen heel veel soorten sierkussens. Wat je vaak ziet in een landelijk interieur, zijn kussens met een rustgevende kleur en een subtiel patroon er overheen. Zoals bijvoorbeeld sierkussen Faune van het bekende merk By Boo. De elegante print valt niet direct heel erg op, maar geeft wel een landelijk tintje aan jouw woonkamer. Super gaaf, toch?!

By Boo Kussen Faune | Wants&Needs