Ronde en organische vormen blijven hot voor in je interieur!

Dit jaar zijn ronde en organische vormen niet weg te denken uit het interieur! De natuur is de grootste inspiratiebron van deze trend. Meubels met mooie rondingen, vazen in organische vormen en servies met een speelse vorm stelen de show in huis. Het hoeft allemaal niet meer zo strak en netjes. Doorbreek die strakke lijnen met een paar curvy items!

Organische vormen als basis

Het klinkt heel logisch dat de juiste kleur kan zorgen voor een warme sfeer maar de vormen die je gebruikt zijn eigenlijk nét zo belangrijk. Ronde en organische vormen staan voor vriendelijkheid en zachtheid. Dat willen we allemaal, toch? Wist je dat…  organische vormen voor ontspanning zorgen? Dit komt toch echt omdat het ons doet denken aan de natuur, én daar worden we nu eenmaal rustig van!

Vloerkleed Sunburst By Boo
By Boo Vloerkleed Sunburst | Wants&Needs

Trends met elkaar combineren

Ook modulaire banken zijn dit jaar niet meer weg te denken uit ons interieur. Hoe gaaf om deze twee trends met elkaar te combineren in je grootste meubelstuk in de zithoek. Met modulaire banken kun je nog alle kanten op. Perfect als je iemand bent die vaak van interieur wilt veranderen of soms net wat meer of minder ruimte nodig hebt in huis.

Elementenbank Jax HKliving
HKliving Elementenbank Jax | Wants&Needs

Zelf organische en ronde vormen toevoegen?

Onze tip als je wat meer vormen toe wilt voegen aan je huidige interieur? Begin klein! Je zult zien dat je met woonaccessoires ook een groots effect kunt creëren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ronde kandelaar of een prachtige vaas. Combineer verschillende accessoires met organische vormen en verschillende materialen en groepeer ze bijvoorbeeld samen op een kast. Op die manier zorg je voor een prachtig geheel in je interieur.

Vaas Inez Wants&Needs Accessoires
Wants&Needs Accessoires Vaas Inez | Wants&Needs

Geïnspireerd?

Op zoek naar meubels of accessoires met gave ronde vormen? Neem dan vooral even een kijkje in onze webshop voor veel toffe items die helemaal binnen deze trend passen!

 

 

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *