Puur natuur!

Natuurlijke vibes in het interieur zijn tijdloos! Het fleurt de boel altijd op en geeft een frisse draai aan je woonstijl. Of je nu kiest voor een leuke kamerplant of een woonaccessoire met een bloemenprint; in deze blog helpen we je een handje op weg met hoe je de natuur in jouw interieur brengt!

Kussens hebben we nooit genoeg!

Je hoeft niet perse een plant te kopen om de natuur in huis te halen. Leuke printjes van bijvoorbeeld bloemen of bladeren zijn super leuk om terug te laten komen in je woonaccessoires. Kijk eens naar dit leuke stoelkussen van Madam Stoltz. Je brengt op een subtiele manier een natuurlijke vibe in je interieur en het ziet er ook nog eens ontzettend leuk uit!

Stoelkussen Print Beige Zwart 45 x 45 - By Madam Stoltz - www.wantsandneeds.nl - CP-4545-01
Stoelkussen Print Beige Zwart 45 x 45 – By Madam Stoltz

Tropische sfeer!

Weet je wat pas echt de aandacht zal trekken? Een gave en originele lamp zoals deze vloerlamp van J-Line. Deze metaal gouden lamp is echt een plaatje! Je haalt met deze lamp niet alleen de natuur is huis, maar ook een zomers gevoel. Als deze lamp aan de grote kant is, neem dan eens een kijkje naar de kleinere lampen die net zo origineel en prachtig zijn!

Vloerlamp Palm Metaal Goud 120 x 77 x 77 - By J-Line - www.wantsandneeds.nl - 96493
Vloerlamp Palm Metaal Goud 120 x 77 x 77 – By J-Line

Droom weg met gaaf behang!

Als je er echt helemaal voor wil gaan, dan is behang van bijvoorbeeld bloemen of bomen echt iets voor jou! Neem eens een kijkje naar dit te gekke fotobehang van KEK Amsterdam. Het voelt net alsof je echt in dit landschap zit! Dit behang past in elk interieur en creëert een hoop ruimte.

Fotobehang Golden Age Landscapes 280 x 194.8 - By KEK Amsterdam - www.wantsandneeds.nl - WP-380
Fotobehang Golden Age Landscapes 280 x 194.8 – By KEK Amsterdam

Geïnspireerd?

Kan jij ook niet wachten om een natuurlijke draai aan je interieur toe te voegen? Kijk dan snel online in onze webshop voor ons aanbod of kom langs in onze woonwinkel in Nuenen vlakbij Eindhoven.

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *