• Gratis verzending vanaf € 50 (NL & BE)
  • Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • BEZOEK ONZE WANTS&NEEDS WINKEL
Menu
Ga naar de webshop

De perfecte tips voor het stylen van een open kast!

De allermooiste accessoires, fotolijstjes en planten showen. Dat doe je uiteraard in een prachtige open kast. Maar hoe stijl je nou eigenlijk een open kast zonder dat het er rommelig uitziet? Wij hebben de perfecte tips en die delen we natuurlijk graag! Heb jij een open kast en weet je niet wat je er mee aan moet? Lees dan snel verder!

Tip 1: Fotolijstjes

Waarom altijd fotolijstjes ophangen aan de muur? Deze passen ook perfect in een open kast. Hoe geweldig is het als je deze ook op een andere manier kan showen. Het handige is dat je nu geen gat in de muur hoeft te boren om de lijstjes op te hangen. En tevens kun je sneller afwisselen van lijstjes. Kijk vooral eens bij het merk Wants&Needs. Dit merk heeft mega veel fotolijstjes die heel gaaf zijn!

Eleonora boekenkast mango | Wants&Needs

Eleonora boekenkast mango | Wants&Needs

Tip 2: Ga voor het juiste kleurenpatroon

Probeer voordat je de kast gaat indelen voor jezelf te bepalen welke kleur of kleuren je wilt terug laten komen. Als je kiest voor één kleur kan het meer rust en een geheel vormen. Dan kun je denken aan wat neutrale kleuren als nude, zwart en wit. Neem een kijkje bij het merk Nordal. Veel neutrale kleuren dus perfect als je een iets rustigere uitstraling wil. Als je een mix maakt van kleuren beperk dit wel tot een aantal. Anders oogt het rommelig en dat is niet wat je wilt. Zorg wel dat de kleuren elkaar versterken en niet tegenover elkaar wegvallen.

Wants&Needs Wandkast Ryan zwart | Wants&Needs

Tip 3: Varieer met verschillende objecten

Maak met het inrichten van de kast niet alleen gebruik van dezelfde soort producten. Varieer in hoogtes, dieptes en vormen. Dit geeft een speels effect en zo wordt de kast niet saai. Als je twijfelt, bekijk de kast dan van een afstandje. Zo kan je beter inschatten hoe het nou daadwerkelijk staat.

Bloomingville wandplank lea | Wants&Needs

Bloomingville wandplank lea | Wants&Needs

Hopelijk heb je met deze tips genoeg inspiratie opgedaan om zelf aan de slag te gaan met een open kast. Check ook even merken als Wants&Needs, Bloomingville en Nordal voor te gekke producten die perfect in de open kast passen.

Geïnspireerd?

Enthousiast geworden over een open kast of de producten? Kijk dan snel online in onze webshop voor ons aanbod!

 

 

2020-12-09T15:41:48+00:00 december 9th, 2020|