Patronen: nog vrolijker wonen!

Streepjes, stippen, bloemetjes of ruitjes: patronen in je meubels of woonaccessoires maken je interieur vaak net wat vrolijker! In deze blog laten we je zien hoe je op een leuke manier allerlei patronen terug kan laten komen in je interieur, zonder dat het te druk wordt!

Kies een kussen met een printje!

Kussens komen bij iedereen wel terug in het interieur, dus waarom zou je deze woonaccessoire niet gebruiken om je interieur op te vrolijken?! Kijk eens naar dit prachtige stoelkussen van Madam Stoltz. Zit super comfortabel en ziet er ook nog eens hartstikke leuk uit! Kijk ook eens naar de andere kussens van Madam Stoltz, daar zitten namelijk een hoop leuke patronen tussen.

Stoelkussen Print Beige Bruin 45 x 45 - By Madam Stoltz - www.wantsandneeds.nl - CP-4545-08
Stoelkussen Print Beige Bruin 45 x 45 – By Madam Stoltz

Vrolijk vloerkleed!

In een wat rustiger interieur is het super leuk om te kiezen voor een vrolijk vloerkleed, en dan het liefste met een patroon natuurlijk! Er zijn een heleboel patronen waar je uit kunt kiezen, kijk bijvoorbeeld eens naar dit vloerkleed van Dutchbone. Verschillende kleuren en een patroon gaan perfect samen, en dat is duidelijk te zien bij deze eyecatcher! Mooi te combineren met bruine, zwarte of lichtere woonaccessoires en meubels.

Vloerkleed PIX rond Ø170 - By Dutchbone - www.wantsandneeds.nl - 635-6000095
Vloerkleed PIX rond Ø170 – By Dutchbone

Leuk patroon op de muur!

Als je er helemaal voor wil gaan is het een goed idee om voor patroonbehang te kiezen, zoals dit fotobehang van Creative Lab Amsterdam. Creëert meer diepte in de ruimte, vrolijkt het interieur op en haalt de natuur een beetje in huis. Makkelijk te combineren met lichtere meubels en woonaccessoires. Geweldig, toch?

Fotobehang Crowned - By Creative Lab Amsterdam - www.wantsandneeds.nl - Crowned
Fotobehang Crowned – By Creative Lab Amsterdam

Geïnspireerd?

Kun jij ook niet wachten om je interieur op te vrolijken met leuke patronen? Kijk dan snel online in onze webshop voor ons aanbod of kom langs in onze woonwinkel in Nuenen vlakbij Eindhoven.

 

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *