• Gratis verzending vanaf € 50 (NL & BE)
  • Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • BEZOEK ONZE WANTS&NEEDS WINKEL
Menu
Ga naar de webshop

Zo krijg je Pasen stijlvol in je interieur

De tijd vliegt want Pasen staat alweer voor de deur. Dat betekent veel eieren zoeken, paasbrood eten en overal vrolijke kleurtjes. Maar het allerleukste is dat je je interieur hier ook op aan kan passen (altijd een leuke smoes om toch weer nieuwe items te kopen). Wil jij ook graag Pasen in je interieur terug laten komen op een vrolijke en stijlvolle manier? Dan hebben wij in deze blog een paar Tips&tricks voor jou!

Tip 1: Gezellig servies

Bij Pasen hoort natuurlijk een paasontbijtje en wat is er nou leuker dan een paasontbijt met bijpassend servies?! Schaaltjes, borden en mokken, geef alles maar een leuk paastintje en decoreer het leuk op de tafel met veel paaseitjes. Dit geeft een mega leuk beeld de komende dagen en met Pasen kun je lekker meteen aanschuiven.

Vind je het een beetje te gek om een heel nieuw servies aan te schaffen? Nou, je kan het natuurlijk elk jaar gewoon weer gebruiken maar wij hebben ook aan een andere leuke oplossing gedacht. Je kunt namelijk ook oude schaaltjes of mokken zelf gaan beschilderen in de paastinten, lekker creabea!

Mok Patrizia Multi Steen set Bloomingville

Bloomingville Mok Patrizia Multi Steen set | Wants&Needs

Tip 2: Add an egg

Pasen staat natuurlijk ook in het teken van eieren en eieren zoeken, een ding is zeker na deze dagen hoef je even geen ei meer te zien. Maar tijdens Pasen zijn eieren het wel he le maal en kun je ze overal terug laten komen. Hoe leuk is het dan om je dressoir leuk te decoreren met een vaas in de vorm van een ei! Steek er een leuk bloemtje in met een vrolijke kleur leg er wat chocolade eitjes omheen en you’re done & dat voor een appel en een ei.

Vaas Baby Wit/Rood House Doctor

House Doctor Vaas Baby Wit/Rood | Wants&Needs

Tip 3: Vrolijk Pasen

Vrolijke en pastel kleuren toepassen in je interieur brengt je ook al gelijk in de paas swing. Met leuke kussens en een wandplank vol met paaseitjes en kleurrijke items zit je al helemaal gebakken. Wees creatief en ga voor accessoires die je zelf helemaal te gek vindt, good luck & vrolijk Pasen!

Voor meer vrolijkheid en lente in je huis kun je ook onze blog lezen: Yes, lente! Zo voeg je de lente toe in je interieur

Kussen Floral Jacquady Weave HK Living

HK Living Kussen Floral Jacquady Weave | Wants&Needs

Geïnspireerd?

Helemaal zin gekregen in Pasen en wil jij je interieur ook wat opvrolijken? Kijk dan snel op onze website voor ons aanbod.

2021-03-29T11:06:29+00:00 maart 29th, 2021|