• Gratis verzending vanaf € 50 (NL & BE)
  • Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • BEZOEK ONZE WANTS&NEEDS WINKEL
Menu
Ga naar de webshop

Stijlvol Pasen in je interieur!

Het is alweer bijna zover: 21 April staan de paasdagen weer voor de deur! Een gezellige tijd waarin je paaseitjes gaat zoeken met je gezin, een uitgebreid paasontbijt op zondagochtend en misschien wel een paasdiner met je familie. Het is dan natuurlijk leuk om een beetje van die gezellige paassfeer toe te voegen aan jouw interieur. Met onderstaande tips breng je Pasen dit jaar op een stijlvolle manier bij je in huis. Lees snel verder!

Tip 1: Paaseitjes op een prachtig dienblad

Met Pasen heb jij weer een excuus om onbeperkt paaseitjes op te smikkelen. Maak van het eten van paaseitjes een écht feestje en leg ze neer op een prachtig dienblad. Zo kun jij op een stijlvolle manier lekker blijven snoepen!

Dienblad Tray Brass Nordal

Nordal Dienblad Tray Brass | Wants&Needs

Tip 2: Zwart/wit Pasen

Met Pasen zie je opvallende kleuren zoals geel en oranje veel terug. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het wat rustiger te houden! De Scandinavische sfeer met zwarte en witte kleuren kun je ook goed met de paasdagen verwerken in je interieur. Lekker clean en simpel.

Tip 3: Pasen met veren

Een trend in het interieur die we nog steeds geregeld terug zien: veren. Dit past natuurlijk perfect bij de paassfeer! Decoreer je eettafel speels met een aantal veren, laat ze terugkomen in een vaas gecombineerd met paaseieren of kies voor een toffe fotolijst met een veer. Zolang het maar veren zijn!

Fotolijst Struisvogel HK Living

HK Living Fotolijst Struisvogel | Wants&Needs

Tip 4: Paastakken

Wat kan er natúúrlijk niet ontbreken tijdens de paasdagen? Een toffe paastak! Zet je paastak neer in een mooie vaas en decoreer hem verder met je favoriete bloemen zoals tulpen, versierde paaseitjes en veren. Zo wordt je paastak een échte eyecatcher in je interieur!

Geïnspireerd?

Kun jij ook niet wachten om deze paastips aan jouw interieur toe te voegen? Kijk dan snel online in onze webshop voor ons aanbod of kom langs in onze woonwinkel in Nuenen vlakbij Eindhoven.

With love,

Tessa Goossens

Graag nog even verder lezen? Kijk dan snel voor meer blogs op onze pagina.

2019-04-16T09:34:32+00:00 april 16th, 2019|