• Gratis verzending vanaf € 50 (NL & BE)
  • Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • BEZOEK ONZE WANTS&NEEDS WINKEL
Menu
Ga naar de webshop

HOW TO: je eigen vitrinekast inrichten doe je zo!

Heb je een nieuwe vitrinekast gekocht of wil je je oude kast weer iets nieuwe boost geven? Super leuk om te doen en eigenlijk ook heel gemakkelijk! Wil je weten hoe? Lees mee in onze blog, zodat jij daarna je eigen vitrinekast kan omtoveren tot een pareltje.

Kies je kleuren

Net zoals het aanpakken van je woonkamer of slaapkamer, moet je ook bij je vitrinekast eerst eens gaan kijken welke kleuren je terug wilt laten komen. Ook is het wel belangrijk dat je kleuren kiest die natuurlijk ook een beetje passen bij de rest van je interieur. Is je interieur al genoeg gevuld met grijs, wit en zwart? Dan is het heel simpel: kleur in de vitrinekast! Maar heb je al een interieur die kleuren bevat zoals groen? Ga dan voor accessoires die nèt een iets andere kleur groen hebben. Denk hierbij aan plantjes en combineer dat met een paar wit, zwart of gouden details, hoe gaaf!

Vitrinekast Glas Hout HKliving

HKliving Vitrinekast Glas Hout | Wants&Needs

Mix & Match

Variatie in vormen, materialen en verschillende structuren is echt super gaaf in een vitrinekast. Het geeft een interessant tintje waar je maar naar blijft kijken. Wil je er kaarsen in zetten? Leuk! Voeg dan ook een fotolijstje toe met een ornament dat passend is op de foto, een droogbloem in een klein vaasje en misschien een paar boeken met een te gekke boekenhouder. Zo kunnen we nog wel even doorgaan, maar ga vooral voor items die jij zelf helemaal te gek vindt. Wil je je vitrinekast nog verder personaliseren? Lees dan onze blog: Manieren om je huis eigen te maken

Speel & groepeer

Het kan soms lastig zijn om je accessoires op de juiste manier neer te zetten. Een tip die je hierbij kan gebruiken is dat je kan beginnen je accessoires te groeperen. Ga bijvoorbeeld voor een leuke kandelaar met een kleine cactus en zet daar een leuk ornamentje bij. Probeer deze nu op een leuke en speelse manier neer te zetten. Take a step back, kijk wat je ervan vindt & pas het eventueel aan, easy peasy!

Kaars LED wit 24cm hoog House Doctor

House Doctor Kaars LED wit 24cm hoog | Wants&Needs

Empty spaces are the best

Wanneer je gaat shoppen voor accessoires om je vitrinekast mee op te leuken wil je het liefst alles meenemen om heel die kast vol te proppen. But don”t! Want wat lege plekjes in je vitrinekast is namelijk helemaal niet erg. Je voorkomt zo een rommelig beeld en laat juist jouw favoriete items helemaal in de spotlight staan!

Vitrinekast Boli Zwart M Dutchbone

Dutchbone Vitrinekast Boli Zwart M | Wants&Needs

Geïnspireerd?

Zin om ook jou vitrinekast aan te pakken? Kijk dan snel online in onze webshop voor ons aanbod!

2021-04-06T11:48:35+00:00 april 6th, 2021|