Ontdek de nieuwste musthaves van HKliving

Yesss, de nieuwste musthaves van HKliving staan nu online in onze webshop. De collectie kenmerkt zich door zijn retro looks. Het geluid van de jaren 70 was groovy, kleurrijk en vol goede vibes. Dé kenmerken waaraan je de nieuwe collectie van HKliving kunt herkennen. Kijk jij met ons mee naar de nieuwe collectie?

De nieuwste musthaves voor in de keuken

HKliving staat bekend om zijn 70’s collecties. Deze collectie is geïnspireerd op de jaren 70 met zijn retro vibes. De designs van de mokken & kopjes, borden en kommen zijn uniek en met de hand gemaakt. Geef een vrolijke twist aan jouw servies door de nieuwe vrolijke kleuren en prints met elkaar te mixen. Door alles met elkaar te combineren creëer je echt jouw persoonlijke collectie. Hoe gaaf is dat?!

Koffiekopje 70s ceramics Stellar Set van 6 HKliving
HKliving koffiekopje 70s Ceramics Stellar Set van 6 | Wants&Needs

Geef je slaapkamer een boost met de accessoires van HKliving

Van tafellampen tot vloerkleden. Je tovert je slaapkamer om tot een waar paradijs met de accessoires van HKliving. Ga bijvoorbeeld voor Loper Barca die te zien is op onderstaande afbeelding. Deze loper zorgt voor extra kleur in je slaapkamer. Bovendien stap je door deze loper heerlijk uit bed zonder koude voeten te krijgen. Naast vloerkleden en lampen heeft HKliving ook weer nieuwe schilderijen toegevoegd aan de collectie. Deze schilderijen zorgen direct voor een vrolijke en kleurrijke touch in je slaapkamer. Nog meer kleur toevoegen? Vergeet dan niet om de kussens van HKliving toe te voegen!

Loper Barca HKliving
HKliving Loper Barca | Wants&Needs

Een retro look met de meubels van HKliving

Houd je van een gewaagd interieur? Dan zijn de meubels van HKliving voor jou! De meubels van het interieur merk zijn eigentijds met een twist. Van modern tot retro, de designs kenmerken zich door hun natuurlijke karakter. Dat de meubels gewaagd zijn kun je wel zien aan de afbeelding hieronder. De eettafel Gravo is er in gedurfde kleuren als roze en felblauw.

eettafel Garvo HKliving
HKliving eettafel Gravo | Wants&Needs

Geïnspireerd?

Durf jij het aan om bijvoorbeeld eettafel Gravo toe te voegen aan je interieur? Of ben je een echte 70’s verzamelaar? Bekijk de nieuwe collectie van HKliving dan nu in onze webshop!

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *