Je nieuwe woning inrichten? Hier begin je!

Yess, een nieuwe woning! Dan mag je nu gaan inrichten, maar waar en hoe begin je? Hoe bepaal je je eigen stijl? En bij welke kleuren en materialen voel je je thuis? Wij geven je graag wat tips zodat je weet waar je kunt beginnen.

Tip 1: doe inspiratie op!

Niets werkt beter dan inspiratie opdoen bij anderen. Dit kan op verschillende manieren; bezoek woonwinkels, blader door woonmagazines en bekijk leuke tv-programma’s over wonen. Daarnaast zijn er online genoeg opties om inspiratie op te doen. Pinterest is ons beste hulpmiddel. Door middel van Pinterest kun je gemakkelijk een bord aanmaken en alle afbeeldingen opslaan die jou aanspreken. De beste manier om ideeën op te doen is door het maken van een moodboard! Breng je stijl en wensen in kaart door de mooiste kleuren, accessoires en meubels te verzamelen en maak er een collage van. Dit kan natuurlijk door foto’s uit bladen te knippen, maar kan zelfs ook online!

Salontafel Reyi J-Line
J-Line salontafel Reyi | Wants&Needs

Tip 2: maak een plan voor je nieuwe woning

Begin bij de basis. Het eerste wat je doet is je budget bepalen. Bekijk daarna de plattegrond van je huis. Op de plattegrond kun je inzichtelijk weergeven welke kamer je waarvoor gebruikt. Loop een paar rondjes door je nieuwe woning en schrijf alles op wat je opvalt. Er ontstaan geheid nieuwe ideeën en inspiratie! Ook is het belangrijk om na te denken over de stijl van je interieur. Bekijk onze woonstijlen pagina om er achter te komen welke woonstijl bij jou past. Begin bij het inrichten van je interieur altijd bij de basis, woonaccessoires zijn leuk maar ze bepalen niet de sfeer van je interieur. Bedenk dan ook eerst welke kleuren je in huis wilt en welke meubels en materialen daar bij passen.

eettafel Garvo HKliving
HKliving eettafel Gravo | Wants&Needs

Tip 3: vergeet geen woonaccessoires toe te voegen voor een persoonlijke touch

Maar de woonaccessoires mogen natuurlijk niet vergeten worden. Deze maken je interieur compleet. Woonaccessoires zorgen ervoor dat je huis, jouw huis is. Accessoires weerspiegelen jouw persoonlijkheid. Ze zijn dan ook bij uitstel geschikt om ervoor te zorgen dat de inrichting van jouw huis echt bij jou past. Mensen hoeven dan maar binnen te lopen om te weten dat jij daar woont.

Vaas Fruity Kare Design
Kare Design vaas Fruity | Wants&Needs

 

Geïnspireerd?

Laat je inspireren in onze webshop door de mooiste accessoires en meubels voor in je interieur!

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *