• Gratis verzending vanaf € 50 (NL & BE)
  • Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • BEZOEK ONZE WANTS&NEEDS WINKEL
Menu
Ga naar de webshop

Nieuwe studentenkamer? Hier de 5 beste tips voor jouw inrichting

De vakantie is weer voorbij, wat betekent dat het studentenleven weer gaat beginnen. Daarom is het belangrijk dat je kamer rust geeft en wij denken voor jou een stapje verder. De inrichting maakt je kamer helemaal compleet. Wants&Needs heeft daarom voor jou de 5 beste tips om jouw studentenkamer zo voordelig mogelijk, slim en mooi in te richten. Met deze tips maak je jouw inrichting helemaal af.

Tip 1: Gebruik lichte tinten

Lichte tinten in je interieur maken al veel verschil. Het zorgt voor rust en ruimte. Gebruik lichte meubels en kleuren, denk hierbij aan wit, grijs, beige en pastel tinten. Ben je gek op kleur? Laat dit dan terug komen in je accessoires zoals kussens, vaasjes en schilderijen. Zolang de grote oppervlaktes licht zijn, zal je kamer een stuk groter lijken.

Kuipstoel Albert Zuiver

Zuiver Kuipstoel pastel | Wants&Needs

Tip 2: Lichtjes en kaarsjes

Speel met lichtjes en kaarsjes om de boel gezellig te maken. Denk hierbij aan kerstverlichting of lichtsnoeren. Deze brengen veel sfeer en zorgen voor een rustgevend gevoel. Zorg voor een goede basisverlichting in de ruimte.

Lichtsnoer Zwart In- en Outdoor Madam Stolz

Madam Stolz Lichtsnoer zwart In- en Outdoor | Wants&Needs

Tip 3: Planken aan de muur

Extra opbergruimte is makkelijk op te lossen met planken aan de muur. Hang ze boven je bed of boven je eettafel, zo heb je meer opbergruimte zonder massaal plek te verliezen in je kamer. Speel met verschillende hoogtes om je muur optimaal te gebruiken. Je kan er extra sfeer aangeven door af te wisselen met boeken en accessoires. Ideaal voor meer sfeer en het is daarnaast een voordelig alternatief om geen boekenkast aan te schaffen.

Wandplank Maddison Naturel Light&Living

Light&Living Wandplank Maddison Naturel | Wants&Needs

Tip 4: Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Met spiegels kun je niet alleen lekker naar jezelf kijken, je kamer oogt ook meteen veel groter! Natuurlijk is die laatste check ook belangrijk voor je het huis verlaat.

Speigel Raily Rond Wants&Needs

Wants&Needs spiegel Raily Rond | Wants&Needs

Tip 5: Meubels met meerdere functies

Het is natuurlijk niet de bedoeling om je bed als studeerplek te gebruiken. Gebruik daarvoor een eettafel. Zo kan je genoeg spullen kwijt en ook nog eens lekker eten aan een mooie tafel. Maak het af met wat extra kaarsen voor meer sfeer.

Eettafel Sula Wants&Needs

Wants&Needs Eettafel Sula | Wants&Needs

Geïnspireerd?

Kun jij ook niet wachten om een te gek nieuw interieur voor je studentenkamer aan te schaffen? Kijk dan snel online in onze webshop voor ons aanbod of kom langs in onze woonwinkel in Nuenen vlakbij Eindhoven.

With love,

Tessa Selten

2019-09-09T10:59:19+00:00 september 9th, 2019|