• Gratis verzending vanaf € 50 (NL & BE)
  • Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • BEZOEK ONZE WANTS&NEEDS WINKEL
Menu
Ga naar de webshop

Nieuwe maand, nieuw merk: House Doctor

Een nieuwe maand staat om de hoek, namelijk de feestmaand december. Het ideale moment om een nieuw merk te introduceren. Houdt jij van een modern, scandinavisch design met met een kleine touch van het gezellige bohemian. Dan is dit nieuwe merk echt iets voor jou! We hebben het hier over ons nieuwe merk House Doctor!

Perfect Diner

House Doctor heeft verschillende producten die perfect passen in de keuken. Als voorbeeld kan je denken aan mooie glazen maar ook veel verschillende opberg potten. Wat ook goed past bij een diner zijn tafelkleden. Natuurlijk niet alleen tafelkleden maar ook theedoeken en pannenlappen die gecombineerd kunnen worden als een geheel. Zo kan alles in hetzelfde thema en past alles perfect bij elkaar!

rode wijnglas meyer duidelijk van House Doctor

House Doctor rode wijnglas meyer duidelijk | Wants&Needs

Cuddle with House Doctor

Geweldige kussenhoezen heeft dit merk. Verschillende kleuren die helemaal bij een Scandinavisch interieur passen. De kussenhoezen zijn wat groter van formaat waardoor het echt een genot is om tegen aan te liggen of zitten. Ook variëren de grote van langwerpig of vierkant. Genoeg keus om een leuke kussenhoes te scoren. Zeker in deze koude maanden zijn kussens een must om de woonkamer gezellig te maken.

Kussenhoes Inka donker grijs van House Doctor

House Doctor kussenhoes Inka donker grijs | Wants&Needs

Light it up

Ook heeft dit nieuwe merk fantastische lampen in de collectie. Deze passen in verschillende kamers in je huis. Denk aan de woonkamer maar passen ook perfect in een hal of slaapkamer. Ook zijn de designs verschillend. Denk aan tafellampen, hanglampen en zelfs leuke buitenlampjes die het gelijk gezellig maken! Kortom House Doctor heeft een diverse collectie lampen waar vast en zeker iets voor jou bij zit.

Hanglamp opal grijs van House Doctor

House Doctor hanglamp opal grijs | Wants&Needs

Geïnspireerd?

Heb jij ook zoveel zin in om House Doctor te ontdekken en te shoppen? Kijk dan snel online in onze webshop voor ons aanbod!

2020-12-02T09:34:44+00:00 december 2nd, 2020|