Nieuwe Collectie: Bloomingville!

Een van onze populairste merken heeft weer een nieuwe collectie ontwikkeld die je echt moet zien: Bloomingville! Dit Deense merk met rauwe meubels en woonaccessoires met een Scandinavische twist mag niet ontbreken. Ben jij ook zo benieuwd welke items er allemaal tussen de nieuwe collectie zitten? Lees gauw verder, wij vertellen je er alles over!

Voor de allerkleinste

Een van onze nieuwe favoriete merken is de nieuwe collectie van Bloomingville uit 2022 speciaal voor de kleintjes: de collectie Bloomingville Mini! Dit prachtige merk verdient een eigen plekje op onze webshop en past perfect bij de collectie voor kids. Met allerlei gave items voor de kinderkamer is deze collectie echt iets voor jou als er een kleintje op komst is of als je de kinderkamer een hele nieuwe look wil geven. De collectie is tot stand gekomen met het uitgangspunt dat iedereen – groot en klein – samen kan komen om betere tijden te vieren. Met de Bloomingville Mini items kunnen kinderen genieten van een wereld van zachte kleuren en creëer je een interieur met een verhaal.

Mand Milus set van 2 Bloomingville
Bloomingville Mand Milus set van 2 | Wants&Needs

Creative Collection

Bij de Creative Collection van Bloomingville draait het allemaal om het genieten van het leven. Met de Creative Collection durf je je interieur te decoreren met unieke meubels en woonaccessoires die opvallen. De artikelen uit deze collectie hebben niet alleen een fantastisch uiterlijk, ze zijn ook nog eens van duurzame materialen gemaakt. De Creative Collection bestaat uit warme kleuren, waardoor je gemakkelijk een vertrouwde sfeer creëert in huis. Wanneer je je draai hebt gevonden met deze geweldige collectie kun je je interieur gemakkelijk omtoveren tot een persoonlijk decor.

Fauteuil Mills Creative Collection
Creative Collection Fauteuil Mills | Wants&Needs

Een huis vol Bloomingville

Ben jij net zoals dit merk gedreven voor een Scandinavische twist in huis? Dan zit je goed! Voeg de accessoires van dit Deense merk toe voor een Scandinavisch tintje. Van tafellampen tot wanddecoratie. Ieder item heeft een uniek uiterlijk en zorgt voor een gezellige sfeer in huis. Neem bijvoorbeeld kussen Emalie of wanddecoratie Linett. Met de musthaves van Bloomingville zit je altijd goed!

Wanddecoratie Lunna Creative Collection
Creative Collection Wanddecoratie Lunna | Wants&Needs

Geïnteresseerd? 

Helemaal zin gekregen om deze nieuwe collectie door te spitten? Kijk dan op onze website voor de leukste items.

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *