• Gratis verzending vanaf € 50 (NL & BE)
  • Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • BEZOEK ONZE WANTS&NEEDS WINKEL
Menu
Ga naar de webshop

New in store: Edison’s Garden

Dat de spruitjes fantastische toevoegingen zijn aan je interieur wisten we al een tijdje. Zo hebben we de gave Little Brother, de subtiele en unieke tafellamp Pickles Green en de opvallende tafellamp Big Brother. Na deze drie ontzettend prachtige items is het de makers van spruitje toch nog gelukt om er een schepje bovenop te doen. De Edison’s Garden, een lamp waar je ‘u’ tegen zegt! Een prachtige rondvormige lamp met daarin een levend ecosysteem.

Spruitje Lamp Pickels Green

Spruitje Pickels Green | Wants&Needs

Decoreer je interieur met de tafellamp Edison’s Garden

Haal de natuur in huis op de meest unieke manier. Met iedere spruit haal je een echte eyecatcher in huis! De Edison’s Garden brengt net als de andere spruitjes de natuur op een geheel duurzame manier in je interieur. De tafellamp Edison’s Garden is een fantastische toevoeging en is echt een item waar je je ogen niet vanaf kunt houden. In de bolvormige lamp is een prachtig natuurwereldje verwerkt en is volledig persoonlijk handwerk. Er zijn geen groene vingers nodig om deze mooie tafellamp te verzorgen, de Edison’s Garden beschikt over een mini ecosysteem dat haast geen verzorging nodig heeft. De tafellamp staat op een standaard en kan op verschillende manieren neergezet worden.

Hanglamp Edison's Garden

Hanglamp Edison’s Garden | Wants&Needs

Een levendige en verassende hanglamp

In iedere ruimte is verlichting haast niet weg te denken. Met de hanglamp Edison’s Garden haal je een hanglamp in huis wat jouw ruimte helemaal laat stralen. Het is namelijk niet zomaar een hanglamp, het is een hanglamp met daarin een levend ecosysteem. Het mos in combinatie met de planten vormen een prachtig geheel van rauwe natuur. Het mos en de condens zorgen voor een basis dat het ecosysteem stabiel houdt. Er leeft een ecosysteem in een glazen bol waarbij er altijd veranderingen plaatsvinden. Zo kan het zijn dat de hoeveelheid condens de ene keer meer is dan de andere keer. Er kunnen planten vergaan, maar er kunnen ook planten groeien. Er vinden voortdurend ontwikkelingen plaats, deze lamp heeft echt een eigen wil. Hoe jouw Edison’s Garden zich ontwikkeld blijft altijd een verassing en dat maakt dit trendy item zo fantastisch!

Geïnspireerd?

Ook zo dol op de spruitjes? Kijk dan snel in onze webshop voor het aanbod of kom langs in onze woonwinkel Eindhoven.

With love,

Tessa Goossens

 

Nog graag even verder lezen? Kijk dan voor meer blogs op onze pagina

2018-12-12T09:40:51+00:00 december 12th, 2018|