SHOPPEN: New collection is here!✨

Omg! Er zijn super veel leuke nieuwe items binnen gekomen van een paar fantastische merken. Van servies tot nieuwe lijsten met super gave posters. Heb jij nog geen blik geworpen op deze collecties? Lees dan maar snel mee, want in deze blog laten we je precies weten wat er allemaal bij zit en van welke merken deze items zijn. Shopping time!

Label51

Ga je voor een geheel nieuw interieur en heb je nieuwe meubels nodig voor de woonkamer, je eethoek of je thuis kantoortje?  Stop dan met zoeken, want deze collectie van Label51 heeft echt alles wat je nodig hebt. Van een lekkere zachte poef tot eetkamerstoelen die bijna om op te eten zijn. Heb je nog wat extra inspiratie nodig voor de nieuwe interieur stijl van je huis? Lees dan ook onze blog: Mix & match: Combineer landelijk en modern in je interieur

Bloomingville 🌸

Dit Deense merk met echt de allerleukste musthaves is ook weer aangevuld met super veel nieuwe items! Nu ben jij zeker benieuwd wat hier allemaal bij zit? Je zult onder het kopje “new” in onze webshop een hele lading aan nieuw servies, keukengerei, kinderspeelgoed en bloempotten tegen komen. Oelala!

Nordal

Als je zegt Scandinavisch interieur dan zeg je Nordal. De beste en leukste items in de Scandinavische stijl vind je namelijk onder dit merk. Als aanvulling op de nieuwe collectie hebben zij een gave lijn aan verzorgings- en reinigingsproducten gelanceerd die je echt moet uitproberen. Daarnaast kun je ook lekker gaan ontspannen met alle nieuw yoga attributen🧘‍, we love it.

Paper Collective

New, new, new, dit merk is een geweldige aanvulling op de rest van onze collecties. Zij hebben echt de allerleukste posters met daarbij bijpassende lijsten. Door de diversiteit in deze nieuwe collectie is er echt voor ieder wat wils. Als je onder het merk van Paper Collective of het kopje “New” kijkt op onze webshop kun je lekker gaan rond neuzen vanaf je favoriete plekje op de bank.

Geïnspireerd?

Ben je benieuwd naar alle items van de nieuwe collectie? Bekijk onze webshop voor ons aanbod!

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *