• Gratis verzending vanaf € 50 (NL & BE)
  • Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • BEZOEK ONZE WANTS&NEEDS WINKEL
Menu
Ga naar de webshop

Musthave van de week: Spruitje Lamp

Altijd al een gaaf item in je interieur willen hebben? Dan is Spruitje lamp echt wat voor jou! Groene vingers zijn hier niet bij nodig. Spruitje lamp is erg uniek omdat elk item met de hand is gemaakt, zo zal geen een spruitje lamp hetzelfde zijn. We stellen je graag voor aan de musthave van de week Spruitje lamp.

Spruitje Lamp Wants&Needs

Big Brother en Pixels, Spruitje

Spruitje Lamp Big Brother en Pixels

Spruitje heeft twee uitvoeringen van de lamp, zo is er een grote versie genaamd Big Brother en Pixels. De Big Brother is een grote lamp met een hoogte van 70 centimeter met een diameter van 50 centimeter. De Big Brother is ook een echte eye catcher in het interieur dit door zijn grote vorm maar ook zijn bijzondere planten.

Spruitje lamp

Groeilamp Big Brother van Spruitje

De Spruitje Pixels is wat kleiner van formaat, met een hoogte van 30 centimeter en een diameter van 15 centimeter is dit een minder groot item. Maar dat maakt deze spruitje lamp niet minder speciaal. Deze lamp is perfect om te showen en een echte musthave.

Spruitje Lamp, Wants&Needs

Spruitje lamp Pixels – Wants&Needs

Mini ecosysteem

Spruitje lamp zijn voorzien van een speciaal mini ecosysteem. Erg handig, want voor deze lamp heb je geen groene vingers nodig door zijn eigen mini ecosysteem. Dit ecosysteem zorgt ervoor dat wanneer een plantje gaat, dat een ander ervoor in de plek komt. Door dit mini ecosysteem zal de spruitje ook andere vormen en verschijningen aannemen en van kleur kunnen veranderen. Zo raak je nooit uitgekeken op de planten.

De planten leven en het mini ecosysteem zorgt ervoor dat de plant heel lang mee gaat. Het enige wat eraan moet gebeuren is dat de plant elke 2 weken water nodig heeft. Dit gaat maar om een klein beetje. En verder kun je altijd van de plant genieten.

Spruitje Lamp

Spruitje lamp – Wants&Needs

Plant in glazen pot

Spruitje Lamp is een erg gaaf item door zijn lamp. Maar ook zijn er andere versies van het merk Dïst. Deze hebben een collectie met ook een plant in glazen pot. Alleen heeft deze collectie geen lamp. Dïst is ook voorzien van het mini ecosysteem wat ervoor zorgt dat de planten blijven leven. Dïst is daarom ook goedkoper en is voor een fijne prijs te kopen bij Wants and Needs. De Dïst groeivaas is verkrijgbaar in een grote en een kleine versie namelijk de 50 liter en de 25 liter.

Dïst Wants&Needs

Dïst collectie – Wants&Needs

Geïnspireerd?

Ook zo dol op de musthave van de week Spruitje lamp? Kijk dan snel in onze webshop voor het aanbod of kom langs in onze woonwinkel Eindhoven.

With love,

Tessa Goossens

 

Nog graag even verder lezen? Kijk dan voor meer blogs op onze pagina.

 

2018-03-25T11:58:47+00:00 maart 2nd, 2018|