• Gratis verzending vanaf € 50 (NL & BE)
  • Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • BEZOEK ONZE WANTS&NEEDS WINKEL
Menu
Ga naar de webshop

Musthave van de week: Kamerscherm

Vroeger werden ze ontzettend veel gebruikt, en tegenwoordig zien we ze weer steeds meer terug in het interieur. Waar we het over hebben? Over kamerschermen natuurlijk! Een kamerscherm is ontzettend handig als scheidingswand voor in je woning. Daarnaast is een kamerscherm perfect als trendy decoratiestuk. Meer weten over deze musthave? Lees snel verder en laat je inspireren!

Kamerscherm als scheidingswand

Het klinkt misschien vanzelfsprekend, maar kamerschermen worden voornamelijk gebruikt als scheidingswand. Wanneer je bijvoorbeeld niet zo ruim woont, en wél behoefte hebt aan wat meer verdeling in jouw woning, zijn kamerschermen ideaal. Op deze manier tover je binnen een handomdraai één ruimte om tot twee. Het blijft natuurlijk wel één ruimte, maar je plekje wordt zo wel wat meer beschut. Ideaal, toch?

Kamerscherm Riet Zwart HK Living

HK Living Kamerscherm Riet Zwart | Wants&Needs

Wist je dat…

Kamerschermen in eerste instantie helemaal niet bedoeld waren als scheidingswand? De originele kamerschermen komen uit China en hadden een heel ander doel. Namelijk als windscherm! Dus niet om een deel van de kamer af te schermen, maar voor het afschermen van jezelf. Leuk om te vertellen tijdens een verjaardag, wanneer jouw gasten onder de indruk zijn van je kamerscherm!

Andere doelen van kamerschermen

Naast scheidingswand of windscherm zijn kamerschermen natuurlijk voor veel meer goed! Ten eerste is een kamerscherm een prachtig decoratiestuk. Met deze musthave creëer je dan ook gegarandeerd een eyecatcher in je huis! Daarnaast is een kamerscherm natuurlijk ideaal wanneer je veel ramen in je huis hebt. Je kunt kamerschermen perfect gebruiken om je erachter om te kleden, of gewoon lekker te relaxen zonder pottenkijkers. En daarvoor hoef je dan niet eens de rolluiken dicht te doen!

Kamerscherm Riet Naturel HK Living

HK Living Kamerscherm Riet Naturel | Wants&Needs

Kamerscherm in de tuin

Niet alleen in huis, maar ook in de tuin is dit fantastische item een echte musthave! Een tuin ligt vaak in het zicht, maar op ongewenste blikken van bijvoorbeeld je buren zit je natuurlijk niet te wachten. Een kamerscherm is daarom dé perfecte oplossing! Veel stijlvoller dan een hek of schutting. Pas wel op dat je er voor een kiest die ietwat weerbestendig is. Het zou natuurlijk zonde zijn als hij wegwaait!

Geïnspireerd?

Kun jij ook niet wachten om jouw huis of tuin een boost te geven met dit té gekke item? Kijk dan snel online in onze webshop voor ons aanbod of kom langs in onze woonwinkel in Nuenen vlakbij Eindhoven.

With love,

Tessa Goossens

Graag nog even verder lezen? Kijk dan snel voor meer blogs op onze pagina.

2019-07-23T10:11:24+00:00 juli 23rd, 2019|