• Gratis verzending vanaf € 50 (NL & BE)
  • Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • BEZOEK ONZE WANTS&NEEDS WINKEL
Menu
Ga naar de webshop

On trend, fresh and original: het merk Zuiver

Tomorrow’s design for today’s interior.. de slogan van het super toffe merk Zuiver. Zuiver is een Nederlands interieur label met een grote collectie aan mooie én unieke interieuritems. De collectie van Zuiver is befaamd omdat deze altijd helemaal on trend, fris, jong én origineel is. Een van de voornaamste redenen waarom Zuiver ook zo goed bij Wants&Needs past en wij dan ook heel blij zijn om dit merk aan jou te mogen voorstellen!

Zinderend Zuiver

Zuiver is een merk waar de kernwaarden duidelijk voortvloeien in alle producten uit de collectie van dit eigentijds merk. De stoelen zijn naast mooi vormgegeven ook praktisch, de woonaccessoires zijn lekker on edge en de lampen zijn helemaal van nu. De producten zijn zo vormgegeven dat ze gemakkelijk te combineren in ieder wenselijke interieurstijl. Dit Nederlandse merk heeft een aantal creatieve breinen aan het werk, het Zuiver design team, APE, Rik van Mierlo en Olaf Weller, die ervoor zorgen dat jij steeds weer verrast wordt van al deze toffe interieur items!

 

Zuiver | Wants&Needs

Nieuwe collectie meubels en accessoires op de huisshow van Zuiver

 

Impressed!

O yes, wij zijn méér dan onder de indruk van de collectie van het merk Zuiver! Wants&Needs is vandaag naar de huisshow van Zuiver geweest, om een kijkje te nemen naar al die toffe lampen, lekker zittende stoelen en mega vernieuwende collectie meubels. Het voelde als een kind in een snoepwinkel! Warme tinten in het woningtextiel zoals kussens in combinatie met lampen in pastel tinten en dat dan weer in hard contrast met het zwart van de meubels, we love it!

 

Zuiver at Wants&Needs

Nieuwe collectie meubels en accessoires op de huisshow van Zuiver

 

Geïnspireerd?

Kun jij ook niet wachten om de musthaves van Zuiver toe te voegen aan jouw interieur? Kijk dan snel online in onze webshop voor ons aanbod of kom langs in onze woonwinkel in Nuenen vlakbij Eindhoven.

With love,

Tessa Goossens

Graag nog even verder lezen? Kijk dan snel voor meer blogs op onze pagina.

 

 

2019-06-20T14:11:37+00:00 juni 20th, 2019|