• Gratis verzending vanaf € 50 (NL & BE)
  • Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • BEZOEK ONZE WANTS&NEEDS WINKEL
Menu
Ga naar de webshop

Luipaardprint combineren in je interieur

Ja het is echt waar! Accessoires met luipaardprint in je huis, je kan er bijna niet meer omheen. Vorig jaar zag je het vooral in de mode, maar het nu ook ontzettend veel in het interieur. Een luipaardprint in je huis hoeft helemaal niet ordinair te zijn. Als je het goed weet te combineren dan kan het eigenlijk in elk interieur. Vaak is het een echte blikvanger in huis.

Rustig interieur

Dierenprints kan je heel goed combineren in een rustig interieur. Je kunt hierbij denken aan een interieur met natuurlijke tinten. Door een luipaardprint toe te voegen in je interieur, voeg je net even wat extra´s toe. Je kunt bijvoorbeeld denken aan wat kussens met een luipaardprint, een poefje of een plaid. Wij zijn er helemaal weg van deze toffe trend! Jij ook?

 

J-Line Kussen Luipaard | Wants&Needs

J-Line Kussen Luipaard | Wants&Needs

Kleur

Dierenprint combineren in een interieur met veel kleur kan zeker. Denk bijvoorbeeld aan een mooie donker blauwe muur, gouden accessoires en dan natuurlijk nog wat accessoires met een luipaardprint. Het zal je interieur meteen een boost geven. Een dierenprint is natuurlijk wel wat gedurfder bij een interieur met kleur dan bij natuurlijke tinten. Maar één ding is zeker: de dierenprint zal in elk interieur de show stelen!

Kare Design Plaid Fur Leo | Wants&Needs

Kare Design Plaid Fur Leo | Wants&Needs

Nog gedurfder

Ben je nou echt helemaal weg van dierenprints, dan kan je het natuurlijk nog groter uitpakken. Denk dan aan een wand met een luipaardprint behang. Dit kun je dan het best combineren met wat rustigere meubels en wat leuke accessoires. Je moet er wel op letten dat het niet te kitsch wordt, door veel heftige kleuren en te veel accessoires toe te voegen.

Geïnspireerd?

Durf jij het aan om een dierenprint in je interieur toe te voegen? Ja? Kijk dan snel online in onze webshop voor ons aanbod of kom langs in onze woonwinkel in Nuenen vlakbij Eindhoven.

 

2020-01-23T10:57:06+00:00 januari 23rd, 2020|